One More Time
Skal du se denne nye film? © Netflix

Kvinde sendes tilbage til sin 18-års fødselsdag i 2002 i denne kommende Netflix-komediefilm

Lyder det som en drøm eller som det værste mareridt?

5. juli 2022 af Henny Müller Dahl

Vi er mange, der stadig tænker længselsfuldt tilbage på de kære 00'ere – især når vi genser alle de ikoniske tøsefilm fra det årti, eller når vi hører sange af alle de seje sangerinder, der toppede dengang. Alligevel har vi her på redaktionen lidt svært ved at lure, om det mest ville være fedt eller ufedt at genopleve årene dengang. Det er dog cirka dét, der er handlingen i den kommende, svenske Netflix-komediefilm One More Time. 

Tilbage til år 2002 

I One More Time bliver 40-årige Amelia ramt af en bus på sin fødselsdag (virkelig uheldigt!). Da hun vågner, har hun stadig fødselsdag – men kalenderen siger til gengæld 2002. Det viser sig, at hun befinder sig midt i sin 18-års fødselsdag, og hun får derfor mulighed for at genopleve sit livs bedste dag (og at skabe sig et bedre liv). 

Men når Amelia bliver ved med at vågne op på den samme dag igen og igen, indser hun, at der er noget galt, og hun må finde ud af, hvilke ting i fortiden hun skal ændre for at kunne vende tilbage til nutiden. 

Premieredatoen er endnu ikke offentliggjort

Det vides endnu ikke, hvornår den nye, svenske Netflix-film får premiere, men meget tyder på, at vi (desværre) må vente til 2023. 

Om filmen siger Hedda Stiernsted, der spiller hovedrollen som Amelia, blandt andet: “Jeg glæder mig meget til at dette projekt bliver ført ud i livet. Timingen for et tilbageblik på begyndelsen af 2000’erne føles helt rigtigt samt at dykke ned i en æra forbundet med så meget glæde.” Vi kunne ikke være mere enige!