Mufasa i Løvernes Konge
Vi glæder os til et gensyn med vennerne fra Savannen.© Walt Disney Pictures

Nu fortsætter fortællingen om Simba, Mufasa og vores andre favorit-savannedyr

Mon vi får lov at se Scar som Prins Taka i den nye film?

30. september 2020 af Ida Storm Frøslev Hansen

På Woman-redaktionen elsker vi Disney, og det er ingen hemmelighed, at Løvernes Konge står højt på vores liste over yndlingsfilm. Det var også en glædens dag, da vi lykkeligt vandrede i biografen for at se Løvernes Konge som live action – og vi kan kun sige, at den levede op til vores forventninger!

Nu er det blevet tid til at sætte forventningsglæden op endnu en gang, for Disney har bekræftet, at der kommer endnu en live action fortsættelse til Løvernes Konge!

Mufasa ser ud over en klippe i Løvernes konge
Vi elskede den nye live action film! © Walt Disney Pictures

Simba som The Godfather?

Rygterne svirrer, og endnu er få ting om den nye film bekræftet. Det ligger dog klart, at den nye film vil undersøge de karakterer, vi allerede kender og elsker – blandt andet vil den nye film se på Mufasas oprindelseshistorie. Derfor er det også spændende, om vi får lov at se Scar, inden han blev ond og skræmmende, og han bare var Prins Taka? Vi kan ikke vente!

Noget andet, der er bekræftet, er, at en af inspirationskilderne til den nye løve-film er The Godfather Part II. Det lyder umiddelbart lidt skørt i vores ører, men Disney plejer aldrig at slå fejl, så vi stoler på dem!

Scar i Løvernes konge
Vi kan ikke beslutte os for, om Scar er mest skræmmende i tegnefilmen eller live action© Walt Disney Pictures

Et Oscar-vindende hold

Bag den nye film er Barry Jenkins, der i 2016 intruerede den Oscar-vindende film Moonligt, der handlede om en sort, homoseksuel mand. En virkelig barsk, men meget smuk film! Han har skrevet på Twitter, at det at instruere den nye Løvernes Konge bliver “en drøm, der går i opfyldelse” for ham. Det forstår vi virkelig godt.

Jeff Nathanson, som skrev manuskriptet til den første live action Løvernes Konge film i 2019, skal også skrive fortsættelsen – og rygterne siger, at han allerede har lavet første udkast.

Endnu ingen premieredato

Den nye Løvernes Konge efterfølger har stadig ingen premieredato, men vi hænger i – om vi skal vente en måned, et år, to år – vi venter på dig, Mufasa!

Kilde: Unilad.co.uk

Vil du holdes opdateret på seneste nyt om film og serier? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.