Love is Blind
Vi glæder os til at følge de nye par.© Kinetic Content, Netflix

Det er bekræftet, at Love is Blind får to nye sæsoner

Glæder du dig lige så meget, som vi gør?

25. marts 2020 af Zenia Andine Kehlet

Hvis du, ligesom os, er en sucker for reality, er du sikkert også helt oppe at køre, nu hvor Love is Blind får både en sæson 2 OG 3! 

Så hvis du heller ikke kan være i dig selv af bare begejstring (selvom der er lang tid til, da sæson 2 først udkommer i 2021 – desværre!), så har vi noget at se frem til sammen.

De skønne værter

Ifølge Harpers Bazaar vil vi igen møde de samme passionerede værter, Nick og Vanessa Lachey, som vil være der for deltagerne igennem projektet. Denne gang skal projektet dog foregå i Chigaco i stedet for Atlanta, og vi glæder os meget til at se, hvilke singler der befinder sig der. 

Værterne tror virkelig på eksperimentet, hvilket tydeligt kan mærkes igennem skærmen, og derfor er det også en lettelse, når deltagerne afslører, at de er helt enige, uanset om de bliver sammen eller ej.

Tåkrummende par og ægteskaber

Vi glæder os til at se de nye par skabe relationer, og selvom det kan være vanvittigt tåkrummende, så kan vi alligevel ikke lade være med at se det. Det bliver svært at finde et par, der overgår Lauren og Cameron!

Vi vidste ikke, da vi så første sæson, at de allerede havde muligheden for at springe fra, inden de stod ved alteret. De forstår i hvert fald virkelig at trække spændingen til det sidste, så vi sidder helt nervøse hjemme i stuerne. 

20 nye sæsoner

Ikke alene ser det ud, som om vi får sæson 2 og 3. Chris Coelen, som er instruktøren bag, fortæller til Harpers Bazaar, at han gerne vil lave 20 sæsoner! Så lad os nu håbe, at de andre bliver en succes, så vi altid vil have noget at se frem til.

Vil du holdes opdateret på seneste nyt om film og serier? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.