Lupin på Netflix
Var du også helt vild med de første episoder af Lupin? © Emmanuel Guimier

Lupin vender tilbage og endnu mere mystisk end før – her er, hvad vi ved om de nye episoder

Glæder du også til et gensyn med den charmerende tyv?

17. maj 2021 af Henny Müller Dahl

Vi kan umuligt være de eneste, der faldt pladask for den charmerende, franske tyv ved navn Assane Diop, hovedpersonen i Netflix-serien Lupin, da den betagende serie havde premiere på streamingtjenesten i starten af året. 

Lige siden vi slugte seriens sidste minutter, har vi håbet på at få mere at se til de spændende tyveri-eskapader, der (uden at vi spoiler noget) endte med en ret stor cliffhanger. Og nu ser det endelig ud til, at vi ikke kun behøver at nøjes med de fem episoder, som serien indtil videre har givet os, men at der faktisk er flere gode ting i vente. For Netflix har nemlig annonceret, at vi meget snart kan glæde os til at se endnu flere episoder af Lupin. 

Nye episoder bliver en del af første sæson 

Når de nye episoder af Lupin, der i øvrigt er inspireret af en række klassiske, franske bøger om tyven og gentlemanden Arsène Lupin, rammer skærmen, bliver det ikke som en helt selvstændig, ny sæson. I stedet er der nemlig tale om anden del af første sæson, og fortællingen om Assane Diop vil derfor fortsætte, hvor den slap. Og det kan jo kun blive spændende! 

Lupin
Serien Lupin kan ses på Netflix. © Emmanuel Guimier

Premieredato er (heldigvis) ikke langt væk

Lupin er den mest sete fransksprogede serie nogensinde på Netflix, og faktisk endte seriens første sæson også med at blive streamingtjenestens populæreste serie igennem de første tre måneder af 2021. Rimelig vildt! Og med den succes er det nok ikke så underligt, at vi nu får glæde af et gensyn med seriens sjove karakterer. 

Hvad der derimod er lidt mere underligt, er, hvor snart dette glædelige gensyn vil finde sted – for de resterende episoder vil altså kunne ses allerede fra den 11. juni. Vi må bare sige, at vi er meget glade for franskmændenes gavmildhed og hurtige serieproduktionsevner, for de nye episoder kan kun gøre året 2021 bedre. 

Du kan også allerede nu se traileren til del to af Lupin. Du finder den herunder (dog kun på engelsk og endnu ikke på originalsproget): 

Kilde: Denofgeek.com

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.