Mia Lyhne i Madklubben
Mia Lyhne er blandt andre at finde i Madklubben. © Nepenthe Film, LUME

Her er den nye, danske komedie af instruktøren bag Sjit Happens, vi glæder os til at se

Husker du tv-serien Nana? Det er faktisk “Nana”, der er instruktør!

15. oktober 2019 af Rie Louise Kirkebjerg

Vi er vilde med sjove komedier. Og vi knuselsker gode, danske film. Derfor har vi høje forventninger til den nye, danske spillefilm Madklubben, som forventes at få Danmarkspremiere til vinter 2020.

I filmen, der handler om fællesskab og venskab, kan vi blandt andre glæde os til at se Kirsten Olesen, Kirsten Lehfeldt, Stina Ekblad, Rasmus Botoft, Troels Lyby og Mia Lyhne.

Vores kære Nana er instruktør

I spidsen for det stærke ensemble står instruktør Barbara Topsøe-Rothenborg, der er uddannet instruktør i LA. 

Barbara spillede Nana i tv-serien fra vores barndom (en af de virkelig fede tv-programmer, vi savner fra børnetimen!). Hun havde sin spillefilmdebut med den amerikanske version af Kærlighed ved første hik og var i 2012/2013 konceptuerende instruktør på TV 2 Zulus prisbelønnede sitcom-serie Sjit Happens (som klart er en af de sjoveste, danske serier, vi har set!).

Sydlandske aftener med flirt, jalousi og sandheder

Det nye projekt, Barbara har kastet sig ud i, er den nye danske film, som har fået navnet Madklubben.

Her møder vi de tre veninder Marie, Vanja og Berling, der har kendt hinanden lige siden skoletiden. De tre kvinder er i deres livs efterår og slås med hver deres. 

Marie bliver forladt af sin mand juleaften, Berling er den evige single, som fornægter alder og lever det søde liv, mens Vanja lever i minderne om sin afdøde mand. Efter en turbulent tid hjemme i Danmark beslutter de at tage på madkursus til Syditalien. Rejsen bliver dog ikke helt den tur, de havde regnet med, og de hede sydlandske aftener byder på både flirt, jalousi og sandheder, der pludselig skal på bordet. Midt i virvaret opdager de tre dog, at livet har langt mere at byde på og at det aldrig er for sent...

Cast til dansk film Madklubben
Her ses castet til den danske komedie Madklubben. © Nepenthe Film, LUME

Kilde: DFI

Vil du holdes opdateret på seneste nyt om film og serier? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.