Mads Mikkelsen
Denne danske darling er kommet på filmplakaten! © Cinzia Camela/WENN.com

Så er det officielt! Mads Mikkelsen erstatter Johnny Depp i magisk filmunivers

Nu kan danskeren købe sin første tryllestav!

26. november 2020 af Henny Müller Dahl

Tidligere på måneden begyndte der at florere rygter om, at Danmarks stolthed Mads Mikkelsen måske skulle overtage rollen som den onde troldmand Gellert Grindelwald efter Johnny Depp i den tredje film i filmserien Fantastiske Skabninger

Og nu har filmselskabet Warner Bros oplyst, at det altså officielt bliver det danske stortalent, der kommer til at erstatte amerikaneren, som igennem mange år ellers har gjort sig bemærket i utallige succesfilm. 

Dramatiske årsager til exit 

Johnny Depp blev for kort tid siden tvunget til at frasige sig rollen som den vigtige troldmandskarakter, efter han tabte en sag mod en britisk tabloidavis, der i en artikel omtalte ham som “hustru-voldsmand”. Årsagen var hans turbulente forhold til ekskonen Amber Heard, hvor begge parter efter sigende var voldelige overfor hinanden. 

Den amerikanske skuespiller var ellers allerede fuldt i gang med optagelserne til filmen, der er baseret på J.K. Rowlings bøger af samme navn, men blev bedt om at forlade settet af filmsselskabet. 

I øjeblikket fortsætter optagelserne med stjerner som Eddie Redmayne og Jude Law på settet, og derfor forventes det, at Mads Mikkelsen hurtigt må trække i arbejdstøjet.

Premiere udskudt et år 

Vi må dog vente et par dage (eller år), før vi får lov til at se den 55-årige danske skuespillerdarling brillere i rollen som Gellert Grindelwald. 

Den dramatiske udskiftning af Johnny Depp har nemlig forsinket optagelserne, og filmen, der ellers var sat til at udkomme i november 2021, er indtil videre udskudt til juli 2022. 

Imens vi tålmodigt venter på, at Mads Mikkelsen får lov til at øve sine troldmandstricks og får anskaffet sig en tryllestav, kan vi i mellemtiden se eller gense de mange andre ting, som den talentfulde dansker har medvirket i. Se hele listen over hans andre skærmoptrædener her

Kilde: TV2.dk, Kino.dk

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.