Mads Mikkelsen og Johnny Depp
Mads Mikkelsen skal måske erstatte Johnny Depp i Harry Potter-universet.© WENN/Avalon

Mads Mikkelsen, find din Nimbus 3000 frem – du skal (måske) til Hogwarts!

Tror du, Mads Mikkelsen kan afløse Johnny Depp i det magiske univers?

11. november 2020 af Ida Storm Frøslev Hansen

Mads Mikkelsen er måske den nye Gellert Grindelwald! 

Først tænker du måske: ‘YES’, men bagefter: ‘WHAT?’ Hvad med den sjove, seje og labre Johnny Depp? Og vi forstår forvirringen, men der er en rigtig god forklaring. 

Piraten på dybt vand

Vores yndlingspirat, Johnny Depp, har ikke haft det fedeste 2020 (okay, det har vi heller ikke, men hans topper den altså!). 

Johnny Depp er blevet kendt skyldig i at have slået sin ekskone Amber Heard, og han har dermed tabt en retssag over tabloidavisen The Sun, der ville have lov til at kalde ham wife-beater

Det har blandt andet betydet, at Warner Bros, der står bag Harry Potter-universet, har valgt at sige: “Thank you, next”, og ikke længere vil lade ham spille den bad ass Gellert Grindelwald i J.K. Rowlings Harry Potter-fortælling Fantastic Beast and Where To Find Them

Skal Mads Mikkelsen overtage Depps plads?

Den frygtelige sag for Depp, betyder en potentiel åbning for den danske darling.

For ingen ringere end vores egen Blinkende Lygter-stjerne, nemlig talentfulde Mads Mikkelsen, er nu på tale til at overtage Depps plads i det magiske univers.

Magasinet Entertainment skriver, at den danske Hannibal-stjerne er et godt bud til rollen, fordi Mads Mikkelsen kan være intens og uhyggelig og samtidig har den skuespiller-substans, som rollen har brug for.

Eddie Redmayne og J. K. Rowling til Fantastic Beasts premiere
Mon Mads Mikkelsen skal til at arbejde tæt med Eddie Redmayne og J. K. Rowling? © Lia Toby/WENN

En hurtig beslutning

Harry Potter-bagmændene skal trække i arbejdstøjet og tage en hurtig beslutning! 

Eddie Redmayne og de andre fra Fantastic Beasts er nemlig allerede i fuld gang med at filme i England, så de mangler i den grad en ny i rollen som den skøre troldmand.

Johnny Depp nåede sågar at begynde at filme, men nu må han altså vinke farvel til den spøjse, blege karakter med det mærkelige øje og det hvide, piggede hår. 

Fans af filmen har heppet på, at det skulle være den irske (og smukke) Colin Farrell, der skulle overtage Depps plads, men det har Warner Bros fortalt ikke kommer til at ske, fordi han netop nu filmer en anden Warner Bros-film – måske til Mads Mikkelsens held? 

Udskudt premiere

Filmen skulle komme ud i 2021, men grundet de tumulte omstændigheder med Johnny Depp er filmens premiere nu blevet skubbet til 2022. 

Mens vi venter på afgørelsen om, hvorvidt Mads Mikkelsen skal øve sig i sin Wingardium Leviosa og købe sig en ugle, kan du se alt han nogensinde har været med i her

Kilde: Entertainment.com

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.