Mads Bachelorette
Mændene måtte finde på dækhistorier, da de skulle optage Bachelorette.© Lotta Lemche/TV 2

15 mænd fra Bachelorette: Dette var vores dækhistorier, da vi skulle optage programmet

En af mændene fortalte at han vundet en Facebook-konkurrence, hvor rejsen gik til Sydamerika. Med all inclusive!

1. juni 2023 af Rie Kirkebjerg

Hvordan ville du lige forklare venner og familie, at du ikke var til at komme i kontakt med i fem uger? 

For nogle af mændene fra Bachelorette har det været en lidt mere besværlig opgave at finde på en dækhistorie end for andre. 

En spontan tur til Mexico med sin bror virker meget troværdigt, hvorimod en af mændenes løgnhistorier, der involverer en fake eksamen og fejring af sin bacheloropgave i Danmark, selvom han egentlig først skulle forsvare den klokken fire om natten på en computer i Mexico, lyder som en ret indviklet (men virkelig sjov) dækhistorie. 

Vi har spurgt mændene fra Bachelorette, hvad de fortalte til deres familie, venner og bekendte, inden de tog afsted for at optage det populære datingprogram i Mexico. Læs deres dækhistorier her. 

1. Adam Sandgaard

Adam fortalte sin omgangskreds, at han skulle på ferie i Asien. Han har tidligere holdt pause fra de sociale medier for at give hjernen lidt ro, så derfor fortalte han også, at han nok ikke var til at komme i kontakt med på telefonen. Han fortalte nærmeste venner og familie sandheden, da de gerne måtte vide, hvad han egentlig skulle. 

Adam Sandgaard Bachelorette
Adam Sandgaard, 24 år, CBS-studerende.© Lotta Lemche/TV 2

2. Kasper Stig Henriksen og Kristian Stig Henriksen

Bachelorette-brødrene fortalte, at de skulle på en spontan bror-tur til Mexico for at charmere damer. Og det var jo ikke helt forkert. Ikke en eneste løgn var nødvendig. 

Kasper Stig Henriksen og Kristian Stig Henriksen Bachelorette
Kasper Stig Henriksen, 28 år, holdtræner og Kristian Stig Henriksen, 24 år, studerer til serviceøkonom.© Lotta Lemche/TV 2

3. Nicolai Lydiksen

Nicolai fortalte, at han skulle på backpackertur til Mexico, men at han ikke helt vidste i hvor lang tid. Han havde bedt om fem ugers orlov, men hvis det nu var kedeligt (på sådan en oplevelsesrig backpackertur), kunne han tage hjem før tid. 

Da alle deltagere var tilbage i Danmark igen, skulle de ses til nogle fællesarrangementer, og her skulle også koordineres lidt. Her fortalte de folk, som spurgte, hvor de kendte hinanden fra, at de simpelthen havde mødt hinanden på en tennistur. De var taget en uge sydpå til noget, der minder om La Santa, hvor de havde spillet en masse tennis sammen og var blevet vildt gode venner. Dette til trods for, at Nicolai aldrig før havde spillet tennis, udover i villaen i Bachelorette

Nicolai Lydiksen Bachelorette
Nicolai Lydiksen, 27 år, business development consultant.© Lotta Lemche/TV 2

4. Frederik Fabricius

Frederik fortalte, at han skulle på ferie. Og det er jo ikke helt forkert! 

Derudover fortæller han, at der dog var en i flyet, der spurgte ind til mændene, og her fik Frederik rodet sig ud i en historie om noget med sin efterskole og en gammel tennismakker. Tennis er åbenbart lidt et tema for Bachelorette-mændene... 

Frederik Fabricius Bachelorette
Frederik Fabricius, 33 år, social- og sundhedsassistent.© Lotta Lemche/TV 2

5. Mikkel Dupont

Mikkel havde brug for en pause fra ph.d.'en, og derfor ville han tage orlov for at rejse rundt i Mexico og Cuba, samtidig med at han trak stikket lidt fra sociale medier. Det var i hvert fald det, han bildte familie og venner ind. 

Efter at have medvirket i Bachelorette endte Mikkel rent faktisk også med at rejse rundt i Cuba med en veninde, som vidste det hele. På den måde var det ikke så langt fra virkeligheden og lidt nemmere at holde hemmeligt efterfølgende. 

Mikkel Dupont Bachelorette
Mikkel Dupont, 29 år, ph.d.-studerende.© Lotta Lemche/TV 2

6. Markus Brandt Riis

Markus fortalte, at han skulle på interrail rundt i Europa med sin ven. Selvom januar nok er det dårligste tidspunkt at tage på interrail på, faldt alle heldigvis for den, og da Markus kom solbrændt hjem, måtte han forklare, at der havde været hedebølge i Istanbul (i virkeligheden var der 0 grader i byen på det tidspunkt...).

Markus havde desuden fået lov til at forsvare sin bacheloreksamen i Mexico, så kan loggede på sin computer klokken fire om natten, inden han skulle på date med Mette. At han kunne tage til eksamen hang dog ikke helt sammen med hans løgnhistorie om interrailturen, så han fortalte sine roomies, at han skulle til eksamen, dagen FØR han tog til Mexico for at optage Bachelorette. Markus' roomies ville selvfølgelig fejre ham, så han måtte (igen igen) lyve, tage hjemmefra og lade som om han skulle til eksamen for derefter at komme hjem til sine roomies med fastelavnsboller for at fejre den nye bachelorgrad. 

Markus Brandt Riis Bachelorette
Markus Brandt Riis, 25 år, RUC-studerende.© Lotta Lemche/TV 2

7. Jonas Dahl Grue

Jonas, som er konditor, fortalte, at han skulle til Mexico City for at arbejde som dessertkok på en Michelin-restaurant. Han forventede, at han fik meget travlt med de søde sager (som jo faktisk ikke helt er løgn), så han ville nok være dårlig til at svare på beskeder hjemmefra. Nogle købte den, andre gjorde ikke. 

Jonas Dahl Grue Bachelorette
Jonas Dahl Grue, 29 år, uddannet konditor.© Lotta Lemche/TV 2

8. Boris Hiort

Indtil videre er Boris en ret eftertragtet herre i Bachelorette, og han virker som et meget ærligt menneske. Derfor giver det god mening, at Boris fortalte sine venner og familie, hvad han havde rodet sig ud i. Det havde de en god griner over, fortæller han.

Boris Hiort Bachelorette
Boris Hiort, 26 år, producer og sangskriver.© Lotta Lemche/TV 2

9. Art Lakhampui

Art er CEO for undertøjsmærket AJR, som laver undertøj, der kan bruges til både hverdag og sport. Derfor fortalte Art til venner og familie, at han skulle på forretningsrejse for at udvikle en ny kollektion til kvinder. 

Art Lakhampui Bachelorette
Art Lakhampui, 27 år, CEO i eget firma.© Lotta Lemche/TV 2

10. Mikkel Matzen

Mens Mikkel fortalte sine nærmeste sandheden, bildte han sine bekendte ind, at han havde vundet en Facebook-konkurrence, hvor rejsen gik til Sydamerika. Med all inclusive! Det lyder ellers også virkelig lækkert. 

Mikkel Matzen Bachelorette
Mikkel Matzen, 26 år, bartender.© Lotta Lemche/TV 2

11. Alexander Mainborg

Alexander fortalte, at han havde købt en envejsbillet til Mexico. For et par år siden rejste han rundt alene i tre måneders tid i Mexico, Guatemala og Belize, så der var ikke nogen, der tænkte videre over det.

Vi har før set Alexander i datingprogrammet Alene Sammen (han er ikke den eneste fra Bachelorette, der har medvirket i et andet tv-program), og der var da også et par stykker, der jokede med, om han skulle afsted for at lave mere TV.

Inden han tog afsted for at optage Bachelorette, var han lige kommet hjem fra tre måneder i Fiji, New Zealand og Galápagosøerne. Han kom hjem 21. december og tog afsted igen til Mexico 10. januar, så han nåede ikke at se så mange, før han tog af sted igen. Sikke et travlt program, men det betød, at der var ikke så mange, han skulle fortælle dækhistorier til.

Alexander Bachelorette
Alexander Mainborg, 30 år, underviser.© Lotta Lemche/TV 2

12. Mark Bonnevie

Mark, som arbejder som business analyst, fortalte, at han skulle på forretningsrejse. Det forestiller vi os ikke har givet anledning til alt for mange undrende spørgsmål!

Mark Bachelorette
Mark Bonnevie, 29 år, business analyst© Lotta Lemche/TV 2

13. Niklas Olsson

Niklas forsøgte til at starte med at fortælle en dækhistorie om et munkeophold i Taiwan, men det var alligevel lidt for svært at overbevise sin omgangskreds om. Derfor sadlede han om, og i stedet skulle han nu til Tyrkiet for at få foretaget en hårtransplantation. Det krævede flere behandlinger, så det kunne tage op til fem uger. Hvordan han har fortsat fortællingen, efter at være kommet hjem igen, ved vi ikke.

Niklas Bachelorette
Niklas Olsson, 35 år, specialpædagog.© Lotta Lemche/TV 2

14. Mads Rommelhoff

Mads fortalte, at han skulle med sin ven og vennens familie til Sydafrika. Vennen taggede Mads i opslag i lufthavnen og på billeder i Sydafrika, for han var rent faktisk afsted med sin far, mens Mads, ja, altså var taget til Mexico i stedet for. Sikke en god ven, siger vi bare!

Mads Bachelorette
Mads Rommelhoff, 24 år, bankrådgiver.© Lotta Lemche/TV 2