Greys Hvide Verden
Vi har ventet spændt på denne glædelige nyhed! © HAVE AS

Meredith må blive i sin hvide kittel, for Greys Hvide Verden vender tilbage med sæson 18

Endnu engang skal vi tilbage til Seattle Grace Hospital!

12. maj 2021 af Henny Müller Dahl

Så er der endnu engang fantastiske nyheder til alle fans af Greys Hvide Verden. Kanalen ABC, der står bag serien, har nemlig netop annonceret, at den populære lægeserie vender tilbage med endnu en sæson, som efterhånden er den 18. i rækken. 

Tidligere har både vi på redaktionen og andre fans ellers spekuleret i, om seriens sæson 17 mon ville blive den allersidste, hvori vi ville se Meredith Grey og resten af lægeholdet. For selvom vi bestemt ikke bryder os om tanken om at skulle vinke farvel til alle de karakterer, vi har haft i vores liv i så mange år, så kan vi ikke undgå at gruble over, hvornår det hele mon pludselig er slut. Men med nyheden om sæson 18 kan vi heldigvis skubbe de grublerier til side endnu engang! 

Det ved vi indtil videre om sæson 18 

Selvom der ikke er frigivet særlig mange detaljer om den nye sæson indtil videre, er der heldigvis allerede et par afsløringer omkring, hvem der bliver en del af serien fremadrettet. 

Udover at Ellen Pompeo vender tilbage til sin rolle som Meredith Grey, er det også bekræftet, at Chandra Wilson og James Pickens Jr. vender tilbage som henholdsvis Dr. Miranda Bailey og Dr. Richard Webber. 

Alle tre skuespillere har nemlig forlænget deres kontrakter, men seriens skabere har samtidig afsløret, at Greys Hvide Verdens skæbne i høj grad afhænger af Ellen Pompeo. Talspersonen for kanalen ABC har nemlig udtalt, at serien vil fortsætte, så længe Ellen Pompeo har lyst til at blive. 

Dog græder vi lidt over det faktum, at en af vores yndlingslæger, Jackson Avery, der spilles af Jesse Williams, har valgt at forlade Greys Hvide Verden efter 12 sæsoner. Den nyhed skal vi i hvert fald lige komme os over. 

Det vides endnu ikke helt præcist, hvornår vi kan forvente at se den nye sæson. Men vi venter som altid i spænding! 

Kilde: Cosmopolitan.com 

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.