Single All The Way
På rollelisten gemmer der sig en ekstra gave til dig, der elskede White Lotus.© Philippe Bosse/Netflix

Mistelten og sexede julemænd: Her er Netflixs første julefilm om homoseksuel romantik

Der er ret gode chancer for, at denne film bliver vores nye favoritjulefilm (sorry Alene Hjemme og Love Actually)

7. oktober 2021 af Ida Storm Frøslev Hansen

Jinglebell, jinglebell, jingle all the way”, eller skal vi sige Single All The Way? Kan du høre juleklokkerne ringe? Det kan vi, for Netflix har nemlig lige løftet sløret for det, der ligner årets absolut fedeste, nye julefilm: Single All The Way!

Single All The Way er den første julefilm på Netflix, hvor det er homoseksuel romantik, der er i centrum, og noget tyder på, at der ikke bliver sparret på den: Vores hovedperson, Peter, skal nemlig vælge mellem ikke bare EN, men hele TO bejlere, og det ved vi jo alle sammen kan skabe lidt røre i (jule)ande-dammen.

Single All The Way
Filmen er den første julefilm på Netflix, der fokuserer på homoseksuel romantik.© Philippe Bosse/Netflix

En ekstra julegave til dig, der elsker White Lotus, Ugly Betty og American Pie

På rollelisten har vi Michael Urie, der spiller hovedrollen Peter. Måske du husker Urie fra Ugly Betty, og ellers kan vi bare forsikre dig om, at du kommer til at elske ham: Sødere, sjovere, flottere mand, skal du lede længe efter!

Hvis du er en af de mange, der var totalt obsessed med HBOs White Lotus, er der endda en lille ekstra julegave til dig: Jennifer Coolidge spiller nemlig Peters singletante Sandy i filmen. Og hvem er det nu liiige, Jennifer Coolidge er? Jo, udover at spille rige, forstyrrede Tanya i White Lotus, kender du hende måske også som Stiflers mor i American Pie.

Single All The Way
Vi tæller allerede ned til den 2. december!© Philippe Bosse/Netflix

Forsød juledagene med Single All The Way

Single All The Way lander på Netflix den 2. december: Lige i tid til at komme i julehumør! Vi tæller allerede ned, og vi glæder os så meget til at følge med i Peters jule-strabadser. 

Kilde: Ew.com

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Du vil (garanteret) også kunne lide