FRIENDS cast
Det berømte cast fra serien FRIENDS © Bright/Kauffman/Crane Productions, Warner Bros. Television

10 mørke facts om vores favorit-Venner, som du måske ikke kender til

Lisa Kudrow hadede at spille guitar – så hun nægtede at lære det

7. februar 2020 af Helene Desirée Jørgensen

De spiller de gladeste venner i hitserien Venner, men i virkeligheden har vores elskede venner ikke haft det helt så nemt. Siden showets afslutning er der dukket sandheder op, men så igen – har vi ikke alle skeletter i skabet? 

Vi har her samlet en liste med 10 mørke hemmeligheder om Venner-castet:  

1. Matt le Blanc fik næsten et sammenbrud 

Livet i spotlyset blev for meget for vores yndlings Joey, og få år efter Venner besluttede han sig for at tage en pause, nyde livet og fokusere på at være en god far for sin datter.   

2. Jennifer Aniston overvejede ikke at være med i sidste sæson 

Til dels fordi hun på det tidspunkt (og stadig) var en super populær skuespiller med en propfyldt kalender, men også fordi hun gerne vil slutte serien, mens den var på toppen og fansene elskede den. Hun endte med at give sig, men kun hvis sæsonen var kortere end de andre. 

3. Lisa Kudrow blev sagsøgt af sin tidligere manager

Han påstod, at hun skyldte ham penge, fra da han var hendes manager. Det endte med, at hun skulle betale 1,6 millioner dollars, hvilket var en lille smule mere, end hvad hun på det tidspunkt tjente per episode!

4. Courtney Coxs plastikoperationer

Ja, det er jo ikke nyt i Hollywood at få lavet lidt hist og her, men Courtney indrømmede i et interview, at det tog overhånd. Hun har nu fået alle sine fillers fjernet og har det bedre og føler sig mindre fake, har hun udtalt.

5. David Schwimmer havde det svært med at være en kendis

Berømthed kom lidt som et chok for ham, og han havde svært ved at opretholde forhold til folk. Faktisk tog det ham flere år at vænne sig til sit nye liv. Stakkels Ross!

6. Matthew Perry kæmpede med alkoholmisbrug

Han har altid været meget åben omkring sit misbrug, som sendte ham på afvænning to gange, imens han indspillede Venner. Heldigvis er Matthew nu sund, rask og ikke mens ædru. Sådan!  

7. Jennifer Aniston inviterede ikke mændene til sit bryllup

Avs. Til gengæld var både Courtney og Lisa inviteret. Men de er alle stadig rigtig gode venner, og der er no hard feelings. 

8. Matt le Blanc fik to bøder for at køre alkoholpåvirket

Den kære Joey har haft problemer med politiet flere gange, da han var ung. 

9. Lisa Kudrow hadede at spille guitar – så hun nægtede at lære det

Faktisk foreslog hun, at Phoebe skulle spille bongotrommer i stedet for – det blev dog besluttet, at hun bare skulle lære nogle få akkorder og freestyle resten. Vi kan i hvert fald ikke forestille os Smelly Cat på andre måder!

10. Castet er enige om, at de ikke vil lave en reunion-episode – og det må vi bare lære at acceptere

Men vi håber stadig!