Cady, Karen, Gretchen og Regina i storcenteret
Vi var Karen og Gretchen, da vi fandt ud af at musicallen Mean Girls bliver en spillefilm© Paramount Pictures, M.G. Films, Broadway Video

Musicalen Mean Girls bliver til en spillefilm

... og både Rachel McAdams og Lindsay Lohan vil gerne være med i den!

20. april 2020 af Helene Desirée Jørgensen

Til alle Mean Girls-fans derude! 

Tina Fey, der spillede den godhjertede og til tider ret uheldige gymnasielærer, og producenterne af Broadway musicalen Mean Girls har offentliggjort, at de vil lave den succesfulde musical om til en ny spillefilm i samarbejde med Paramount Pictures. 

Det betyder, at den nye film er baseret på musicalen, der er baseret på den oprindelige Mean Girls film fra 2004 – ja, det hele giver mening. 

Hvad vil den nye film handle om?

Det er endnu ikke offentliggjort, hvad den nye film præcis vil handle om, men eftersom den er baseret på musicalen, der i store træk følger det samme plot som den originale film – pigen Cady, der lige er flyttet til Chicago med sin familie, starter i gymnasiet og oplever på godt og ondt, hvad det vil sige, at være den nye pige, især når man er en del af The Plastics – krydser vi fingre for, at vi kan forvente et glædeligt gensyn med North Shore High og alle de kendte karakterer. 

Vil de samme skuespillere være med?

Lindsay Lohan, der spiller den søde og naive Cady, og Rachel McAdams, der spiller den tyranniske Regina George, har begge givet udtryk for, at de vil være med i en ny Mean Girls-film, hvis muligheden byder sig.

Rachel McAdams fortalte i et interview med Mark Malkin fra Enews!, at castet mødtes i 2014 i forbindelse med et photoshoot for 10-års jubilæet for Mean Girls-filmen, og at hun ville elske at være med i endnu en film.

Hvis en filmversion af musicalversionen af filmversionen (lidt indviklet, vi ved det!) sker, håber vi inderligt på, at de andre skuespillere som Amanda Seyfried og Jonathan Bennett også har lyst til og mulighed for at være med.

That is so fetch! 

Kilder: Entertainment, Entertainment, EntertainmentEnews

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.