De fire børn i Narnia
Narnia er tilbage – i helt nye film og endda en spritny tv-serie!© Walt Disney Pictures, Walden Media

Narnia bliver til en splinterny Netflix-serie, og der er også flere film på vej

Vi kan slet ikke vente!

4. oktober 2018 af Freyja S. Anderberg

Så er der fantastisk nyt til alle os, der elskede – og stadig holder af – Narnia. Nostalgien vil da ingen ende tage! 

For Netflix har nemlig købt rettighederne til Narnia, og det betyder, at der er masser af nyt til alle Narnia-fans derude. Vi er blevet lovet en splinterny tv-serie og flere helt nye film – præcis hvor mange ved vi dog ikke endnu. 

Netflix vil opbygge et helt Narnia-univers

Løven, heksen og garderobeskabet... Den første bog i rækken er vi mange, som husker rigtig godt, for vi havde aldrig set noget lignende! Og hvis du hverken har læst bøgerne eller set filmene, så er du virkelig gået glip af noget. Du har med god grund en hel del at glæde dig til!

Oprindeligt er fortællingen om Narnia, som vi kender den. Den er baseret på syv bøger om de fire britiske børn, der udlever de vildeste eventyr i det skjulte land Narnia. Og hidtil er det kun tre af de syv bøger, som er blevet filmatiseret på forskellig vis. 

Den nye aftale med Netflix er derfor kæmpestor, for det er allerførste gang, at ét selskab har rettighederne til alle syv bøger. 

Som sagt er det endnu ikke offentliggjort, hvor mange film og afsnit det bliver til, men ifølge Cosmopolitan vil Netflix opbygge et helt Narnia-univers, som vi kender det fra Marvels superhelte-univers. Vi glæder os allerede! 

Vil du holdes opdateret på seneste nyt om film og serier? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.