Britney Spears
Britney har været under sin fars værgemål siden 2008.© Getty Images

Netflix har ny Britney-dokumentar på vej: Her er alt, vi ved

Og vi kan næsten ikke vente med at få en opfølgning på Britneys kamp for frihed

18. februar 2021 af Sarah Østbjerg

Var du også en af dem, der slugte New York Times-dokumentaren Framing Britney, da den først blev tilgængelig på TV 2 PLAY? Så vil du helt sikkert blive lige så begejstret, som vi gjorde, for at høre, at Netflix arbejder på deres egen dokumentar om Britney.

Hvad kommer Netflix-dokumentaren til at handle om?

Den nye dokumentar kommer også til at dreje sig om striden omkring Britneys værgemål.

Hvis du har set Framing Britney, ved du også, at Britneys kamp for frihed endnu ikke er slut. Dokumentaren vakte stor genklang verden over og fik flere fans til igen at benytte hashtagget #FreeBritney på sociale medier. 

Hvor meget Netflix-dokumentaren kommer til at have fokus på paparazziernes indflydelse på Britneys liv og hele perioden op til at hendes umyndiggørelse, vides endnu ikke. 

Britney Spears
Britney startede sin karriere allerede som barn.© Getty Images

Hvornår kan den ses?

Netflix har hverken offentliggjort en titel for dokumentaren eller en dato for udgivelsen. Nyheden kommer i kølvandet på al den omtale, som Framing Britney har fået, men dokumentaren var planlagt allerede inden.

Filmen bliver produceret med dokumentaristen Erin Lee Carr, som er mest kendt for at lave true crime-dokumentarer, ved roret. Og selvom der formentlig ikke vil være mord involveret, så kan vi vist godt forvente, at den bliver spændende!

#FreeBritney

Udover den indsats, som Britney og hendes advokater gør for at få afsat hendes far, Jamie Spears, som værge, så kæmper Brtineys fans også kampen på hendes vegne.

Framing Britney-dokumentaren har kun sat endnu mere skub i den støtte og opbakning, som Britney får. Så mon ikke der nok skal være nyt til os, når Netflix-dokumentaren engang er færdig? Vi håber!

Kildet: Bloomberg.com

Vil du holdes opdateret på seneste nyt om film og serier? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.