Netflix serier
Vi kan godt garantere, at du bliver bidt af disse serier!© Netflix

5 Netflix-serier du skal se, hvis du ikke allerede har gjort det (næste sæson er nemlig på vej!)

Er du på jagt efter den næste serie, du skal binge?

24. september 2021 af Camilla Stubbe

Vi kender det alle sammen. Det er fredag aften, popcornene er netop poppet færdig, den kolde sodavand er stillet på bordet, og du er kravlet under dynen. Nu skal du bare lige finde ud af, hvad du skal bruge de næste par timer på at se. Desværre kan det snildt ske, at de næste par timer rent faktisk går med at lede Netflix igennem efter en serie, som er værd at begynde på...

Hvorfor er det, at vi aldrig kan finde en serie, når vi netop sidder klar foran flimmerkassen? Frygt ej! Vi har gjort det nemt, og samlet seks Netflix-serier, som du sagtens kan bruge en hel aften – ja, faktisk en hel weekend på at se. Og det allerbedste? Du skal ikke vente længe før næste sæson er klar!

1. The Crown

Hvis du har en lille svaghed for det royale, så er du nødt til at se The Crown på Netflix. Serien er et drama, som skildrer de engelske kongehus i det 20. århundrede, hvor den nuværende dronning Elizabeth blot var en ung kvinde. Serien består af fire sæsoner, hvor vi bevæger os op i tiden til prinsesse Dianas indtræden i den engelske, royale familie. 

Så er du til romantik og drama baseret på virkelige hændelser, skal du helt klart se The Crown. Og der er masser at begynde på, inden sæson fem lander på Netflix, som ovenikøbet er den sidste sæson i serien.

The Crown på Netflix
Emma Corrin spiller den smukke prinsesse Diana i sæson 3.© Netflix

2. Bridgerton

Hvis du ikke har set Netflixserien Bridgerton endnu, kan vi kun anbefale, at du gør det! Serien tager dig tilbage til Regency-æraen, hvor du bliver præsenteret for drama, kærlighed og royale fornemmelser. Vi taler af erfaring, når vi siger, at du ikke blot skal sætte tid af til det første afsnit, da du garanteret bliver bidt af Bridgertons overklasse – især hertugen af Hastings!

Produktion af anden sæson er i fuld gang, og vi glæder os til igen at leve os med in i Londons high society!

3. Ginny & Georgia

Er du på udkig efter en serie til søndag eftermiddag, som du bare kan binge løs? Så skal du klar se Ginny & Georgia på Netflix. Serien handler om en alenemor, Georgia, som har svært ved at slå sig ned ét sted med sine to børn, da hun bliver forfulgt at fortiden. Familien er netop flyttet til en ny by, da drama opstår blandt teenagedatteren, Ginny, og hendes nye venner. Og endnu gang banker fortiden på døren.

Vi slugte første sæson alt for hurtigt, så vi kan slet ikke få armene ned over at sæson to er på vej!

Ginni & Georgia på Netflix
Brianne Howey spiller alene mor til to som Georgia i Ginny & Georgia.© Netflix

4. Emily in Paris

Måske du ikke har set Emily in Paris endnu, men du har sikkert hørt om den. Serien der var på alles læber under lockdown, handler om en ung pige, som i forbindelse med sit arbejde flytter til... Ja, du gættede det sikkert: Paris! Og hendes nye liv i den franske storby er alt andet end kedeligt. 

Vi var ellevilde, da vi fandt ud af, at Netflix er i fuld gang med produktionen af sæson to! 

5. YOU

Er du til drama og thriller? Altså en serie hvor spænding er i højsædet? Så skal du se serien YOU. Hovedrollen spilles af Penn Badgely, som vi kender fra Gossip Girl. Dog er hans rolle i denne serie meget anerledes... 

Vi fortæller ikke mere, men vil derimod klart anbefale dig at gå i gang med første sæson allerede i dag, da sæson tre har premiere på Netflix den 15. oktober 2021. Du kan lige nå at se de første to sæsoner inden da, og vi lover, at de er totalt bingeable!

YOU på Netflix
Dette er i hvert fald ikke den Penn Badgely, vi kender fra Gossip Girl!© Netflix

Vil du holdes opdateret på seneste nyt om film og serier? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.