Nicolas Cage skal spille rollen som Joe Exotic fra Tiger King
Nicolas Cage bliver den nye Tiger King.© Wenn / Netflix

Nicolas Cage i ny rolle som Joe Exotic

Så blev det altså ikke Brad Pitt, der endte med rollen, som Joe ellers havde håbet på

5. maj 2020 af Zenia Andine Kehlet

Tiger King hittede stort, da serien i marts blev lanceret på Netflix. Faktisk blev fortællingen om Joe Exotic og de store kattedyr så stort et hit, at serien ifølge Variety nåede 34,3 millioner seere på de første 10 dage! 

Derfor er det heller ikke underligt, at der nu kommer en ny serie om Joe Exotic – vi er jo nødt til at se mere!  

Joe skal spilles af Nicolas Cage

Selvom Joe gerne så, at det blev Brad Pitt, der skulle spille ham i en film eller serie, så blev det altså ikke tilfældet. I stedet får vi fornøjelsen af at se Nicolas Cage i en lidt anderledes rolle. Nicolas har tidligere vundet en Academy Award for bedste skuespiller i filmen Leaving Las Vegas fra 1995. Om serien her kan bringe ham samme prestige, må tiden vise. 

Sådan bliver tv-serien

Serien, som bliver lavet af otte afsnit, er baseret på en artikel fra magasinet Texas MonthlySerien vil skildre Joe Exotic, og hvordan han mister sig selv i forsøget på at skabe sin egen karakter. Faktisk er det også en speciel rolle for Nicolas, da det bliver hans første tv-rolle! 

Serien bliver ikke lavet som en dokumentar, ligesom den originale Tiger King, hvor vi stifter bekendtskab med Joe Exotic.

Mere Tiger King

Selvom det bliver med en ny mand i hovedrollen, så ser vi bare frem til at kunne slænge os i sofaen med popcorn og bingewatche serien! Derfor kan vi godt se frem til at lære meget mere om Joe, når han bliver portrætteret af Nicolas Cage. 

Vil du holdes opdateret på seneste nyt om film og serier? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.