Noah og Allie fra The Notebook
Vi håber på et gensyn med den her ikoniske scene. © New Line Cinema, Gran Via, Avery Pix

Kalder alle The Notebook-fans! Snart kan du få meget mere af den romantiske historie

Ja tak!

4. januar 2019 af Michelle Andersen

Vi kan næsten ikke få armene ned af bare begestring! Den bedste nyhed for alle The Notebook-fans er nemlig tjekket ind. Hvis du er lige så glad for den romantiske historie om Allie og Noah, som vi er, så bliver du garanteret også ellevild, når du hører, at The Notebook bliver opført som musical. Ja, du læste rigtigt! 

Premieredato ikke offentliggjort endnu

Selvom vi håber inderligt på et glædeligt gensyn med den ikoniske, regnvåde kyssescene fra en af de mest romantiske film på Netflix, så må vi altså væbne os med tålmodighed. Datoen for musicalens premiere er nemlig ikke offentliggjort endnu. 

Vi ved heller ikke endnu, om labre Ryan Gosling og søde Rachel McAdams skal spille hovedrollerne, som de gør i filmen, men vi har jo heldigvis lov at håbe. For helt ærligt, så er de jo et af de absolut sødeste filmpar nogensinde! (Vidste du, at de blev smaskforelskede, mens de lavede filmen sammen?)

Den mindre gode del

Den gode nyhed har desværre også en mindre god del. Det ser nemlig ud til, at musicalen spiller på Broadway i USA – og det er derfor lidt af en rejse, vi skal ud på, hvis vi skal have glæden af at se den romantiske musical. Men vi har jo lov at ønske os en tur – eller begynde at spare op allerede nu...

Og imens vi venter, kan vi jo passende tude til filmen endnu en gang – her er nemlig otte rigtig gode grunde til, at du skal gense The Notebook lige NU

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Læs mere fra samme kategori