Klovn the movie
Klovn the Movie fik os til at skraldgrine under HELE filmen.© Zentropa Entertainments, Ja-Hatten, Det Danske Filminstitut, TV2 Danmark, Zentropa Entertainments

Nu kan du blive statist i den spritnye KLOVN-film

Kender du en, som glæder sig til at skraldgrine til KLOVN 3?

25. juni 2019 af Rie Louise Kirkebjerg

Casper Christensen, Frank Hvam – og ikke mindst Mia Lyhne – har fået os til at skraldgrine utallige gange. Lige så ofte har de fået os til at krumme tæer, og vi kan kun håbe på, at det samme kommer til at ske i den spritnye KLOVN-film. 

Glæd dig til KLOVN 3

Ifølge Kino er arbejdstitlen på den nyeste film i rækken KLOVN: Happyland. En premieredato til efterfølgeren af KLOVN: The Movie (2010) og KLOVN: Forever (2015) kender vi desværre ikke endnu.

Bliv statist i den nye KLOVN-film

Dog ved vi, at optagelserne til den nye film er i fuld gang, og her kan du faktisk også komme ind i billedet. DASK (Dansk skuespiller katalog) søger nemlig netop nu statister, der vil medvirke i den nye KLOVN-film.

De søger børn, unge, ældre – og dem derimellem. Optagelserne ligger fra midt august og til slut september i København, og du kan læse mere om det lige her.

Hvis du altid har drømt om at spille med i en af de absolut bedste danske film, er det bare om at ansøge! Det ville da være ret fedt at skrive på CV'et, ikke?

Klovn forever
Casper og Frank i Klovn Forever. © Det Danske Filminstitut, Nutmeg Movies, TV2 Danmark

Vil du holdes opdateret på seneste nyt om film og serier? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.