Netflix-serien Kastanjemanden
Den danske serie Kastanjemanden udkommer på Netflix.© Nikolaj Thaning Rentzmann / Netflix

Nu kan du glæde dig til en ny dansk thriller-serie – på Netflix!

Den her skal vi helt sikkert se!

16. september 2020 af Henny Müller Dahl

Endelig kan vi se frem til at binge-watche en spritny dansk serie på Netflix! 

Efter vi tidligere i år måtte vinke farvel til den populære serie The Rain, har vi ventet spændt på at se flere danskproducerede serier på streamingtjenesten Netflix. Og nu sker det endelig, når den nye, psykologiske thriller-serie Kastanjemanden ruller over skærmen inden alt for længe. 

En thriller-serie i Nordic Noir-genren 

Vi kan slet ikke få nok af skandinaviske krimi-serier, og meget tyder på, at Kastanjemanden bliver endnu en serie, der vil klistre os fast til skærmen. 

Kastanjemanden bliver vi taget med på en dyster og uforudsigelig jagt på en morder, der efterlader kastanjefigurer som visitkort på sine ofre. Dette opdager politiet for første gang, da en ung kvinde bliver myrdet på en legeplads, og to unge detektiver sættes på sagen. Og pludselig finder de et mystisk bevismateriale, der forbinder kastanjemanden til en lille piges forsvinden et år tidligere. Spooky! 

Erfarne profiler foran og bag kameraet

Optagelserne til serien er i øjeblikket i gang i København, og på rollelisten finder vi mange kendte ansigter som Danica Curcic, Mikkel Boe Følsgaard og David Dencik. Serien bliver instrueret af Mikkel Serup, som også har instrueret et par afsnit af Forbrydelsen (så kan det jo kun blive godt!) 

Serien bygger desuden på Søren Sveistrups debutroman af samme navn, som har fået rigtig gode anmeldelser verden over.

Kastanjemanden kommer til at bestå af seks episoder, men den præcise dato for seriens præmiere er stadig ukendt. Men vi glæder os allerede SÅ meget! 

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.