After film Tessa og Hardin
Vi glæder os til at følge Tessa og Hardins kærlighedsromance.© CalMaple, Wattpad, Diamond Film Productions

Vild med After-fortællingen? Nu kan du glæde dig til meget mere Tessa og Hardin

Første og anden film er allerede landet, men det stopper ikke her

11. september 2020 af Rie Louise Kirkebjerg

Fortællingen om Tessa og Hardins turbulente romance startede som fanfiction, blev senere hen udgivet som en bog-serie af et forlag, og nu er filmatiseringen af bøgerne i gang. Første og anden film er allerede landet, men nu er det offentliggjort, at vi også kan glæde os til en tredje og fjerde film.

De to første film i After-fortællingen

Første film, After, kom ud i 2019, og her møder vi uskyldige Tessa på 18 år, som altid har styr tingene og ikke mindst fremtidsplanerne. Hun forelsker sig i mystiske Hardin, og det skaber udfordringer – for dem begge! Hvis du endnu ikke har filmen, kan du finde den på Viaplay

Anden film i rækken, After We Collided, er aktuel i biograferne netop nu. Her følger vi op på Tessa og Hardins kærlighedshistorie. Tessa starter i praktik hos et bogforlag, mens Hardin (spoiler!) kæmper med sine kærestesorger

Tredje og fjerde film er på vej

Det er fortællingens hovedpersoner, der har afsløret, at vi godt kan glæde os til endnu mere kærlighed og drama. Josephine Langford, som spiller Tessa, og Hero Fiennes Tiffin, som spiller Hardin, fortæller nemlig i en Instagramvideo, at en tredje og fjerde film er på vej. 

“Vi elsker seriøst alle jeres reaktioner på den anden film. Det betyder så meget for os, og vi kunne ikke være her, hvis det ikke var for jer. Jeg ved, at nogle af jer ikke har haft muligheden for at se After We Collided i jeres land endnu, men vi har nogle virkelig specielle nyheder, der helt klart vil muntre jer op. Vi kan endelig fortælle jer, at tredje og fjerde film officielt bliver produceret,” fortæller de to unge skuespillere. Vi glæder os!

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.