Greys Hvide Verden sæson 19
Er du også trofast tilhænger af Greys Hvide Verden?© Disney+

Nu kan du (igen) glæde dig til nye afsnit af Greys Hvide Verden – her er premieredatoen

Er du klar til at vinke farvel til Meredith? Nej, vel?

23. februar 2023 af Ida Hagsholm Jonassen og Henny Müller Dahl

Så er det frem med kittel og stetoskop igen, for her er en glædelig nyhed, som helt sikkert vil gøre 2023 (endnu) bedre. 

Hvis du ikke er helt vild med overraskelser, tror vi alligevel, at du vil blive glad for denne. Disney+ har nemlig netop afsløret, at der kommer endnu flere afsnit af sæson 19 af Greys Hvide Verden. 

Første nye afsnit har premiere den 8. marts 2023 på Disney+, og herefter udgives et nyt afsnit hver uge. Vi glæder os helt vildt meget til at følge med i dramaet på hospitalsgangene – endnu engang. 

Greys Hvide Verden sæson 19
Der er nye, søde læger med i sæson 19 af Greys Hvide Verden. © Disney+

Sidste sæson med Meredith 

I det højintensive medicinske drama, som nu er på sin 19. sæson, og som vi bliver ved med at elske, uanset hvor mange år, der går, følger vi Meredith Grey og lægerne på Grey Sloan Memorial, der dagligt står over for beslutninger, som gælder liv eller død. 

I november 2022 skabte et Instagram-opslag fra rolleindehaver Ellen Pompeo røre i vandene, da skuespilleren afslørede, at hun ville sige farvel til Greys-universet efter hele 17 år på skærmen. 

Hun lovede dog at komme tilbage på visit, men alting tyder altså på, at denne 19. sæson vil være den sidste, hvor vi (regelmæssigt) får den altid skønne Meredith at se. Det græder vi altså lidt over! Helt nøjagtigt får vi glæden af Meredith i to afsnit til, og nu hvor det er tilfældet, vil vi sørge for at nyde de kommende afsnit endnu mere.