Hermione og Harry fra filmen Harry Potter og De Vises Sten
Du kan nu få et glædeligt genhør med Hermione, Harry og Ron © Warner Bros., Heyday Films, 1492 Pictures

Nu kan du lytte til Daniel Radcliffe læse Harry Potter-bøgerne

Det er det, vi alle har gået og ventet på!

6. maj 2020 af Helene Desirée Jørgensen

Der er gode nyheder til alle os mugglere, der bare ikke kan få nok af Harry Potter og den magiske verden. Daniel Radcliffe vender nemlig tilbage til Harry Potter-universet på en lidt anderledes måde, end vi er vant til. 

Netop nu har han oplæst det første kapitel af den første bog Harry Potter og De Vises Sten i den berømte bogserie af J.K. Rowling!

Daniel Radcliffe
Daniel Radcliffe er klar med første kapitel af Harry Potter og De Vises Sten © Wizarding World

Andre kendisser skal også læse højt 

Daniel Radcliffe får selskab af andre kendisser i indspilningen af Harry Potter og De Vises Stens 17 kapitaler. De er nemlig blevet delt ud mellem andre kendisser, der også har fået æren af at læse højt af denne magiske bog, der startede hele eventyret. Navne som David Beckham, Eddie Redmayne, Noma Dumezweni, Stephen Fry at finde på listen. 

Hvor kan jeg høre det henne? 

Du kan lytte til de magiske lydbogsoptagelser på Spotify og endda helt gratis. Med andre ord behøver du ikke have et Spotify premium-abonnement. 

Hvis du derimod hellere vil se kendisserne læse deres kapitaler højt, kan du finde videoerne på Wizarding World's officielle hjemmeside. Her vil du blandt andet se David Beckham i sit Gryffindor-tørklæde siddende foran pejsen i en høj lænestol – som taget ud af Hogwarts. 

Hvornår kan jeg høre kapitalerne?

Hvis du nu (ligesom os!) ved, hvad du skal få tiden til at gå med efter at have læst denne fantastiske nyhed, kan vi fortælle dig, at det første kapitel blev offentliggjort 5 maj, og de efterfølgende kapitaler vil blive udgivet hver uge hele sommeren. 

Imellemtiden kan du teste din skarpe Harry Potter viden med vores Harry Potter-quiz

Så er sommerferien reddet! 

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.