Julefest på Hogwarts i Harry Potter-filmene
Julefest på Hogwarts må være en vild oplevelse!© Warner Bros.

Nu kan du spise julemiddag i Hogwarts' store spisesal – og det kan kun blive magisk

... fik vi sagt, at du får en tryllestav?

20. september 2018 af Michelle Andersen

Er du Harry Potter-fan? Så har du sikkert tit drømt om at få lov at være med til storslået fest i den store spisesal på Hogwarts. Og hold nu fast – den drøm kan nu blive til virkelighed! Warner Bros. Studio i London inviterer nemlig til julemiddag i den store spisesal – og det ser fuldstændig magisk ud. 

Julemiddag i den store spisesal

Alle gæster bydes velkommen til troldmandsskolen med en drink og en snack, og så går julemiddagen i gang i den store spisesal, som er pyntet fuldstændig overdådigt op med gyldne julekugler og masser af rekvisitter fra Harry Potter-filmene. 

Efter middagen, som består af en to-retters menu, får du lov til at udforske hele udstillingen, hvor du kan se alt fra Gryffindors dagligstue til familien Weasleys køkken. Og så serveres julemiddagens dessert på platform 9 3/4 lige ved siden af Hogwarts-ekspressen. 

Du får også en tryllestav!

Aftenen afsluttes med musik og dans – så du er garanteret fornemmelsen af at være til storslået julebal i stil med det, som Harry, Ron, Hermione og alle de andre troldmænd var til i Harry Potter og Flammernes Pokal.

Og fik vi sagt, at alle gæster får en tryllestav, som selvfølgelig er særligt udvalgt, så den passer præcis til dig? Så bliver det ikke vildere!

Du kan købe billet til julemiddag på Hogwarts fra tirsdag 25. september klokken 10. Det koster cirka 2000 kroner at være med – og du skal være hurtig, for det storslåede arrangement foregår kun 10., 11. og 12. december 2018. 

Vil du holdes opdateret på seneste nyt om film og serier? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.