Mamma Mia! Here we go again
Vi elsker Mamma Mia!© Universal Pictures, Legendary Entertainment

Nu kan vi måske snart glæde os til endnu en Mamma Mia!-film

Take a chance on three!

22. juni 2020 af Zenia Andine Kehlet

Både den første og anden Mamma Mia!-film har en plads i vores hjerter – for hvis der er noget, vi elsker, så er det nemlig musical-film! Det er jo intet mindre end fantastisk at sidde i sofaen med sin dyne og en skål popcorn og skråle med på sangene, ikke? (Vi kan umuligt være de eneste, der har det sådan!)

Faktisk kan du lige nu se begge Mamma Mia-film på Netflix, og vi venter bare spændt på, om er snart kommer en tre'er. 

Producers afsløring om filmen

Judy Craymer, som er producer på Mamma Mia!-filmene, har i et interview fortalt om den næste Mamma Mia!-film, hun planlægger at komme ud med.

I interviewet fortæller hun:

“Det var meningen, at jeg ville fortsætte med at skrive filmen i mit hoved i disse måneder. Men jeg blev ramt af Corona-tåge. Jeg tænker, at der en dag vil udkomme en film mere, for det er meningen, det skal være en trilogi.”

Der gik dog 10 år mellem de første to film, og vi håber selvfølgelig ikke, at der også skal gå 10 år mellem nummer to og tre, for tålmodigheden rækker nok ikke til otte års ventetid endnu...

Filmens store plot

Nogle af de største stjerner fra filmen har allerede fremlagt en rigtig god idé til filmens plot. Amanda Seyfried (som spiller Sophie) og Lily James (som spiller den unge Donna i to'eren) fremlagde deres idé om filmen Mamma Mia: The DNA test.

De andre skuespillere synes ikke, at det er en dum idé, og vi må indrømme, at vi bestemt heller ikke synes det lyder helt dårligt (selvom vi ikke er klar til at få det at vide og muligt drama mellem de tre fædre).

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.