Disney+ lanceres endelig i Danmark
Vi glæder os!© Disney+

Nu kommer Disney+ endelig til Danmark!

Hvad er det første, du skal se?

23. juni 2020 af Zenia Andine Kehlet

Vi har ventet (meget) længe, og endelig bliver det nu vores tur! Disney+ lanceres i Danmark, og vi har svært ved at vælge, hvad vi skal se først. Én ting ved vi dog, og det er, at det ikke bliver let at hive os væk fra skærmen, når vi først har fået oprettet en profil.

Det kan du glæde dig til

Med Disney+ får du adgang til en helt ny måde at opleve fantastisk indhold fra mange ikoniske underholdningsbrands. Det betyder, at du faktisk får mulighed for at se alt fra Disney, Pixar, Marvel, Star Wars og National Geographic.

Der vil på Disney+ være alt fra film til serier, dokumentarfilm og kortfilm (som er skabt udelukkende til Disney+ streamingtjenesten!)

Men hvornår?

Allerede den 15. september bliver det tilgængeligt i Danmark og syv andre lande i Vest- og Nordeuropa. Ved lanceringen vil Disney+ være tilgængelig på de fleste mobil- og TV-enheder (hvilket også inkluderer spillekonsoller, medieafspillere og smart TV!)

Vigtigst af alt

Prisen er allerede fastsat og ligger på 59 kroner om måneden (det kan Netflix ikke helt hamle op med!)

Du vil få mulighed for at se dine absolutte yndlingsfilm helt uden reklamer OG en helt fantastisk mulighed for at afspille indhold på fire forskellige enheder samtidigt! 

Derudover er det bare streamingtjenesten, som bliver ved med at give. Med Disney+ får du nemlig også mulighed for at downloade ubegrænsede mængder af film og serier på op til (hold nu fast) 10 enheder! 

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.