Christian Grey og Anastasia Steele i filmen Fifty Shades of Grey
Var du også helt vild med Fifty Shades of Grey? © Focus Features, Michael De Luca Productions, Trigger Street Productions

Vild med Fifty Shades? Nu kan du igen lade dig forføre af et erotisk univers

Denne gang handler det om en britisk rigmand og en gådefuld kvinde

25. januar 2019 af Michelle Andersen

De frække Fifty Shades-bøger, som er spækfyldt med saftige detaljer, tog os i den grad med storm. Det samme gjorde de tre film, hvor labre Jamie Dornan spiller rollen som den dominerende Christian Grey, og smukke Dakota Johnson spiller frøken submissive.

Og nu er der gode nyheder til alle os, som næsten ikke kan få nok af det erotiske univers. Forfatteren bag de populære bøger har nemlig skrevet en ny novelle – og ja, den er i den grad også propfyldt med forførende erotik. 

En britisk rigmand og en gådefuld kvinde

Selvom den nye, erotiske novelle (desværre) ikke handler om Christian Grey og Anastasia Steele, så glæder vi os altså alligevel til at få fingrene i den. E. L. James, som er forfatteren bag bogen, lægger nemlig op til masser af frække fortællinger uden filter. 

Indtil videre ved vi, at titlen på bogen er The Mister (er vi de eneste, som synes, at det i sig selv er en anelse frækt?) og at handlingen går ud på, at en handsome, britisk rigmand ved navn Maxim Trevelyan bliver forelsket i en gådefuld kvinde ved navn Alessia Demanchi. Og så kan du nok selv forestille dig, hvad der så kommer til at ske...

Udkommer i april 

Vi skal heldigvis ikke vente så længe endnu, før vi kan lade os forføre af den erotiske bog. The Mister udkommer nemlig allerede i april – den præcise dato kender vi dog ikke endnu. Er vi de eneste, som glæder os ret meget? 

Vil du holdes opdateret på seneste nyt om film og serier? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Læs mere fra samme kategori