Hovedrollerne i Netflix-serien Sygeplejersken
Den nye serie, Sygeplejersken, kan snart streames på Netflix© Netflix

Ny dansk Netflix-serie om morderisk sygeplejerske får snart premiere – se traileren her

Lige noget for os true crime-elskere!

7. marts 2023 af Frederikke Brinkborg Jønsson

Hvis du, ligesom os, er en sucker for true crime (og så endda på dansk), så bliver du rigtig glad for denne nyhed!

Den uhyggelige og sande historie om den morderiske sygeplejerske fra Nykøbing Falster, Christina Aistrup Hansen, er nemlig blevet filmatiseret som en ny serie med titlen Sygeplejersken. Holdet bag er ingen ringere end producenterne til thrillerserien Kastanjemanden, og i de bærende roller finder du de erfarne skuespillere Josephine Park, Fanny Louise Bernth, Amalie Lindegård, Dick Kaysø og Peter Zandersen. Det kan kun blive et hit!

En hårrejsende historie

I Sygeplejersken bliver vi ført ind bag murene på sygehuset i Nykøbing Falster, hvor alle kender hinanden, og hvor der sjældent er udskiftning i personalet. Vi følger Pernille Kurzmann i de første dage af hendes nye job som sygeplejerske. Hun bliver hurtigt venner med den meget charmerende og karismatiske sygeplejerske Christina Aistrup Hansen, der i første omgang virker til at være noget helt særligt, elsket af alle, utrolig dygtig til sit arbejde og altid først på pletten i en nødsituation. 

Men som dagene går, og mens Pernille bliver mere fortrolig med sin nye arbejdsplads, begynder hun langsomt at se, at der måske er mere til Christina end ved første øjekast. Hun beslutter, at hun ikke kan lukke øjnene for det, der sker foran hende, og hun sætter sig for at afdække sandheden.

Den nye, hårrejsende serie kan streames på Netflix allerede den 27. april 2023, og vi glæder os!