© Andreas Bastiansen

Ny dansk Netflix-thriller har Dar Salim og Sonja Richter i hovedrollerne

Det bliver den første dansksprogede Netflix-film!

6. maj 2021 af Redaktionen

En ny dansk thriller med seje danske stjerner på rollelisten er på vej, og vi glæder os til at kunne trykke på Netflix-appen og se den! Kærlighed for voksne er nemlig den første dansksprogede Netflix-film, og i hovedrollerne kan vi glæde os til at se Dar Salim, vi blandt andet kender fra Borgen og Game of Thrones, og Sonja Richter, vi kender fra Elsker dig for evigt, Broen og Afdeling Q: Kvinden i buret.

Den nye danske film er en thriller, og filmen er netop gået i produktion og vil få global premiere på Netflix i 2022. Filmen bliver også vist på TV2 i Danmark på et senere tidspunkt. 

Christian og Leonora lever det perfekte liv, men...

Kærlighed for voksne er en thriller fyldt med en masse uventede drejninger, og hvor intet er, som det ser ud til. På overfladen ligner det, at Christian (Dar Salim) og Leonora (Sonja Richter) har det hele. De lever det perfekte liv med deres søn, der lige er blevet erklæret rask efter en langvarig og alvorlig sygdom. 

Parrets fremtid ser endelig lys ud, men til en fest i Christians iværksætterfirma ser Leonora sin mand med en yngre kvinde: Arkitekten Xenia (Sus Wilkins). Leonora indser, at Christian måske forlader hende. Hvordan kunne han gøre det? Hvordan kunne han forlade kvinden, der har ofret sin karriere? Kvinden, der har ofret alt for at tage sig af deres søn og deres familie? 

I det øjeblik tager Leonora en beslutning: Hun nægter at være kvinden, der blev forladt – og hun vil tage alle nødvendige midler i brug...

Baseret på roman af samme navn

Kærlighed for voksne er baseret på romanen af samme navn skrevet af Anna Ekberg. Romanen er blevet solgt til ni lande, inklusive Frankrig, Italien og Spanien. Filmen bliver desuden instrueret af den anerkendte instruktør Barbara Rothenborg, der blandt andet er kvinden bag Hvide Sande, En-to-tre-nu! og SJIT Happens – så noget tyder på, at vi godt kan glæde os!

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.