Cruella fra 101 Dalmatinere
Det er blevet tid til et gensyn med Cruella! © Youtube: Walt Disney Studios: Disney's Cruella | Official Trailer

Gem dine dalmatinere, for Cruella er lige på trapperne – se Disneyfilmens første trailer her

Vi glæder os til at opleve denne glamourøse skurk i live action-format!

17. februar 2021 af Henny Müller Dahl

Det er nok ikke gået nogens næse forbi, at Disney gennem de seneste par år har omskabt flere af filmselskabets højtelskede klassikere til splinternye live action-film. Indtil videre har film som Løvernes Konge, Skønheden og Udyret og Mulan fået helt nyt liv i formater, som vi ikke tidligere har set dem i, og Disneys rejse med at transformere den ene animationsfilm efter den anden er overhovedet ikke slut. 

Hvis du ligesom os holder af at se dine favorit Disney-karakterer i live action-format, så er i dag en sand glædesdag. For filmgiganten har netop løftet sløret for den første trailer til den nye film om en af Disney-universets største, ondeste og mest glamourøse skurke, nemlig Cruella de Vil. 

Velkendt skuespillerinde indtager rollen 

Filmen vil fokusere på en yngre Cruella de Vil i 1970'ernes London og hendes liv, inden hun for alvor begynder sin store besættelse af dalmatinere. 

Og det er ingen ringere end den dygtige Emma Stone, der påtager sig rollen som den pelselskende superskurk. Det var allerede tilbage i 2016, at Disney for første gang løftede sløret for, at den amerikanske skuespillerinde var blevet udvalgt til rollen, men siden da har der været rimelig stille omkring projektet. 

Men nu flere år senere er ventetiden heldigvis ved at være ovre, for filmen vil efter planen kunne ses allerede i maj 2021. 

Indtil da kan du se den første trailer til filmen lige herunder. 

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.