Dopamin er en ny serie på discovery+
Skal du se den nye serie DOPAMIN? © Discovery+, Andreas Raun

Glæd dig til den nye dramaserie på Discovery+, der er spækfyldt med kendte ansigter

Vi kan afsløre, at en af stjernerne fra SKAM er med!

17. december 2021 af Isabella Wedel Hansen

Discovery+ har netop afsløret, at der lander en ny, dansk dramaserie, DOPAMIN, på deres streamingtjeneste i foråret 2022 – og vi kan love for, at den har seje skuespillere og kendte ansigter med. 

Serien DOPAMIN er et psykologisk trekantsdrama, hvor dystre hemmeligheder bliver afsløret, og hovedpersonerne kommer ud i et farligt spil med livet som indsats.

Livet på Limfjordens Universitetshospital

Sygeplejersken Maiken arbejder sammen med sin kæreste på det fiktive Limfjordens Universitetshospital i Aalborg. Selvom alt på overfladen virker til at gå fint, kæmper Maiken med sit privatliv og et falmende forhold. 

Parrets verden bliver vendt på hovedet, da den charmerende, norske sygeplejerske Ida starter på afdelingen, og før Maiken ved af det, hvirvles hun ind i en verden af manipulation, begær og uventede dødsfald.

Jonathan Harboe er skuespiller i serien DOPAMIN
Jonathan Harboe spiller lægen Jacob i den nye serie DOPAMIN© Discovery+, Andreas Raun

DOPAMIN byder på et stjernespækket cast

Serien byder på et spændende cast, hvor de bærende roller spilles af skuespillere som Amalie Dollerup (som du måske kender fra Badehotellet), Ellen Hillingsø (som du helt sikkert kender fra et hav af danske film og serier såsom Broen, Absalons Hemmelighed, Rita og mange flere) og Jonathan Harboe (som du sikkert også kender fra serien Sjit Happens).

Derudover får den kendte, norske skuespiller Josefine Frida fra hitserien SKAM – også kendt som Noora – dansk debut i DOPAMIN. Sejt! 

Optagelserne på DOPAMIN blev afsluttet i august i år, så glæd dig til foråret 2022, hvor det forventes, at DOPAMIN får premiere på Discovery+ og Kanal 5.

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Du vil (garanteret) også kunne lide