Heath Ledger

Ny film fortæller HELE historien om Heath Ledger, og traileren er netop landet

Vi må indrømme, at vores tårekanaler er kommet på overarbejde

5. april 2017 af Maria Broe Trustrup Hansen

Det er snart ti år siden, at Heath Ledger døde af en overdosis. Skuespilleren blev kun 28 år, og selvom vi ved en smule om hans liv, er der stadig en masse uopklarede spørgsmål, som vi aldrig har fået svar på – indtil nu.

Der er nemlig blevet lavet en dokumentarfilm om skuespilleren, som hedder I Am Heath Ledger, og traileren er netop landet. 

Filmen handler om Heath Ledgers liv, og venner, familie og kolleger fortæller historier, imens vi ser en masse hidtil ukendte optagelser af skuespilleren. Heath Ledger havde nemlig stort set altid et kamera i hånden eller omkring sig, så vi får i dokumentaren lov til at komme helt tæt på skuespilleren – se selv i traileren herunder. 

Dokumentaren I Am Heath Ledger får premiere på den amerikanske tv-kanal Spike TV den 17. maj i år, og efter at have set traileren er vi ret sikre på, at det bliver en temmelig rørende oplevelse, hvor vi får brug for en Kleenex eller ti! Hvornår den kommer til Danmark, har vi desværre ikke fået besked om, men jo før, jo bedre.

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Læs mere fra samme kategori