Ny game of thrones spinoff serie House of the Dragons
Forhåbentlig kan vi inden længe få gensyn med Westeros og det magiske GOT-univers. © Home Box Office (HBO), Television 360, Grok! Studio, Generator Entertainment, Bighead Littlehead

Savner du Game of Thrones? Så vil den her serienyhed få dig til at danse af glæde

Det er den bedste tidlige julegave, vi kunne få!

30. oktober 2019 af Simone Overgaard Aaberg

Så er der godt nyt til alle os, der stadig ikke har fået nok af Game of Thrones! HBO har for nyligt offentliggjort, at der er en ny spinoff-serie på programmet, der tager os med 300 år tilbage i tiden og følger intet mindre end dragemoderens slægt. 

House Of The Dragon

Serien hedder House Of The Dragon og vil følge huset Targaryen, længe før der overhovedet var tænkt på Daenerys, Rhaegar og Viserys (så det betyder desværre ikke et gensyn med smukke Emilia Clarke, æv!) 

Til gengæld får vi med stor sandsynlighed stadig fornøjelsen af de smukke, ikoniske omgivelser fra Game of Thrones – og mon ikke at der er nogle store slag i vente? Vi håber det!

Serien er baseret på bogen Fire and Blood

Selvom vi skal vænne os til helt nye karakterer, så kan vi stadig ikke få armene ned over det, der må være ugens bedste nyhed. House Of The Dragon er baseret på George R.R. Martins Game of Thrones spinoff-bog Fire and Blood – og det i sig selv tegner godt.

I bogen følger vi nemlig flere Targaryen-dynastier og herunder Ageon I, der blandt andet sætter smedningen af jerntronen i gang. Om serien følger bogen til punkt og prikke, må vi dog vente med at se.

Det er endnu uvist, hvornår serien får premiere, men én ting er sikkert: Vi glæder os! 

Kilder: Cbsnews.com

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.