Lindsay Lohan
Vi glæder os virkelig meget til at se Lindsay Lohan i denne nye julefilm! © Getty Images

Godt nyt til alle jule-fans! Ny julefilm med en af vores favoritter fra 00'erne er på vej

Og den kommer på Netflix!

26. maj 2021 af Henny Müller Dahl

Selvom vi kun befinder os i maj og endnu ikke helt har skudt sommeren i gang, så er det aldrig for tidligt for alle juleelskere at glæde sig til julen og alt det, som den hyggelige højtid indebærer. 

For helt ærligt – hvordan kan vi undlade at se frem til tiden, hvor vi igen kan skal bage julesmåkager i lange baner, i føre os de flotteste og glimtrende julekjoler, besøge det ene julemarked efter det andet og selvfølgelig se ustyrlige mængder af julefilm?

Og nu er der allerede gode julenyheder til alle fans af julefilm, der også har en særlig forkærlighed for romantiske film og tøsefilm fra de tidlige 00'ere. En splinterny julefilm er nemlig undervejs, og i hovedrollen finder vi ingen ringere end Lindsay Lohan, som i den grad havde sin storhedstid i 00'erne. 

Dronningen af romantiske komedier vender tilbage i ny romantisk julekomedie 

Mange af os elsker at gense Lindsay Lohan-klassikere som Mean Girls, Just My Luck og Freaky Friday med jævne mellemrum, og alting tyder på, at vi med den nye julefilm endnu engang får lov til at se Lindsay Lohan i den genre, som vi i årevis har elsket at se hende i – nemlig romantiske komedier. 

Filmen, der endnu ikke har en titel, vil blive produceret af Netflix, som gennem de seneste par år må siges at have givet os den ene julefilm efter den anden. 

Nyforlovet hotelarving med hukommelsestab

I den nye julefilm skal Lindsay Lohan spille rollen som en rig, forkælet og ikke mindst nyforlovet hotelarving, der en dag ender i en skiulykke med hukommelsestab til følge. Mens hun kommer sig, bliver hun passet af en smuk mand og hans datter.

Selvom informationerne stadig er sparsomme, er der ingen tvivl om, at vi glæder os til et glædeligt gensyn med Lindsay Lohan på vores tv. Det vides endnu ikke, hvornår filmen udgives, og da optagelserne først starter senere i år, er det (desværre) lidt tvivlsomt, om vi når at se den nye Netflix-film i år. Det bliver i hvert fald et af vores ønsker til julemanden! 

Se opslaget, hvori Netflix annoncerer nyheden, herunder: 

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.