Dakota Johnson i The High Note
© UIP

Her er den romantiske komedie, der opfordrer alle os kvinder til at forfølge vores drømme

Glæd dig til at se Dakota Johnson i rollen som levende kalender, kaffe-henter og personlig assistent for en superstjerne!

5. maj 2021 af Benjamin Creative for UIP

Biograferne åbner endelig op for alle os filmelskere, som hungrer efter at slå os ned i en blød biografstol med en god veninde ved siden af. En af de kommende film, vi især glæder os til at se, er den romantiske komedie The High Note, der har premiere 12. maj 2021 i de danske biografer. 

Her møder vi den ambitiøse Maggie, der er personlig assistent for superstjernen Grace Davis, og det byder hende på en del (okay, lad os være ærlige: ret mange) udfordringer. Maggie holder dog hovedet højt, for hendes allerstørste drøm er at blive musikproducer, og som personlig assistent for en verdenskendt sangerinde har hun jo allerede foden indenfor – men er det en urealistisk drøm?

The High Note
Hovedrollerne i den The High Note spilles af de seje kvinder Tracee Ellis Ross og Dakota John.© UIP

Dakota Johnson som personlig assistent

I denne nye romantiske komedie The High Note kan vi glæde os til at se talentfulde Dakota Johnson, som vi bedst kender som Anastasia i Fifty Shades-filmene, i hovedrollen som Maggie. 

Maggie er personlig assistent for den succesfulde og drønpopulære sangerinde Grace Davis, og Maggies arbejdsopgaver er... Ja, alt. Hun er levende kalender for den travle superstjerne, fylder benzin på bilen og henter kaffe, Kleenex og tøj fra rensning. Og så skal hun naturligvis også kunne tackle de humørsvingninger, der følger med et verdenskendt ikon.  

En god kombination af store drømme og kærlighed

I tre lange år har Maggie håbefuldt og ydmygt ventet på sin chance, og da Grace Davis skal have udgivet et Greatest Hits-album, ser Maggie muligheden for at puste til hendes ambitioner om at lave et nyt album. Maggies allerstørste drøm er nemlig at blive musikproducer.

Foruden den uhyre hektiske hverdag som personlig assistent jonglerer Maggie også sit kærlighedsliv. Den ambitiøse kvindes store drøm om at blive producer bliver nemlig næsten virkelighed (eller i hvert fald en falsk virkelighed), da hun stikker en lille hvid løgn og introducerer sig som producer for den musikalske David. David takker ja til at blive hendes klient, men mon ikke Maggie får forklaringsproblemer, når hende og David bliver forelskede i hinanden?

Dakota Johnson i The High Note
Maggie kommer til at fortælle David, at hun rent faktisk er musikproducer...© UIP

Idéen til filmen blev født af ægte erfaringer

Fortællingen er delvist baseret på virkelige hændelser. I hvert fald var The High Notes manuskriptforfatter Flora Greeson selv personlig assistent for en chef hos Universal Music i New York og senere for en agent i Hollywood, og det var her, at Greeson fik idéen til historien om Maggie.  

“Jeg blev opslugt i vanviddet af at være assistent og skulle tage mig af meget højt profilerede personer og deres skøre krav, mens jeg prøvede at koncentrere mig om at skabe min egen kunst,” fortæller Greeson. Og det er måske netop det syn, mange af os får på superstjerner: De bevæger sig ingen steder uden deres assistenter, der har taget lange uddannelser i håbet om at få en fod ind i musik- eller filmbranchen. 

Dakota Johnson i The High Note
Manuskriptforfatteren fik idéen til filmen, da hun selv var personlig assistent. © UIP

En film om kvinder – lavet af kvinder!

The High Note handler om kvinder, som af samfundet og deres brancher får at vide, at de skal holde sig til det sikre valg og være glade for det, de har, og derfor er det endnu federe, at de vigtigste roller i den nye romantiske komedie alle er udført af kvinder – både arbejdet foran og bagved kameraet. 

Og budskabet i The High Note er også klart: Unge kvinder, der drømmer om at blive musikproducere, sangere, forfattere, advokater – ja, hvad som helst – skal tage chancen! Selv hvis – i særdeleshed hvis – du ikke ser dig selv repræsenteret i de roller. Hvis du vil opnå den store drøm, så bliver du nødt til at tage springet.

“Jeg håber, at filmen vil inspirere kvinder til at arbejde hårdt og forfølge deres drømme. Selv når verden fortæller, at de ikke er velkomne på disse områder,” fortæller instruktør Nisha Ganatra.

The High Note
The High Note er en film om kvinder – lavet af kvinder!© UIP

Se The High Note i biografen

Filmen The High Note, der handler om Maggie og hendes store musikproducerdrøm, kommer i de danske biografer 12. maj 2021, så skriv til din veninde, find en ledig plads i kalenderen, og tag på en vaskeægte venindedate. Mon ikke I forlader biografsalen med trænede lattermuskler og en drøm eller to, I skal ud at forfølge? Det tror vi!

Du kan se traileren til The High Note herunder:

Vil du holdes opdateret på seneste nyt om film og serier? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.