Lise Rønne Forræder
Du kan allerede begynde at glæde dig til næste sæson af Forræder© Lotta Lemche/TV 2

Glæd dig! Ny sæson af Forræder er blevet bekræftet

Underholdningsredaktør på TV 2, Thomas Richardt Strøbech, har netop bekræftet, at der kommer en anden sæson af Forræder

15. september 2023 af Trine Hapiach

Har du også siddet og bidt negle foran fjernsynet de sidste syv fredage, mens du har fulgt med i, hvem der mon bliver fristet, sat på dødslisten eller myrdet? Det har vi!

Forræder har taget Danmark med storm, og det er faktisk kommet bag på TV2, at programmet er blevet så populært, som det er. Næsten en million danskere så det første afsnit af TV-programmet fordelt på både TV2 Play og flow-tv – og det forstår vi godt. 

Det hele kulminerer i aften klokken 20:00, hvor finalen af Forræder bliver sendt. Tror du, at det er de loyale eller forræderne, der løber afsted med præmien i den første sæson? 

Hvilke kendte danskere skal mon være med i sæson to af Forræder? Hvem bliver mon den nye Tine Gøtzsche? Og lærer vi endelig alle reglerne for spillet at kende? Spørgsmålene er mange, men vi må ruste os med tålmodighed og vente til sæson to med at få dem besvaret!

Hvis du ikke kan få nok af Forræder, har vi samlet 10 sjove mysteriespil, du kan spille med dine venner og familie, indtil den nye sæson ruller over skærmen. 

Kilde: TV2.dk