Albert og Sanne for altid
Albert og Sanne går gennem flere behandlinger i håbet om at få et barn. © DR

Ny serie sætter fokus på den følelsesmæssige rutsjebanetur ved fertilitetsbehandling

Barnløshed skal ikke være tabubelagt

7. maj 2019 af Simone Overgaard Aaberg

Drømmen om en skønne dag at blive forælder er noget, rigtig mange kan relatere til. Nogen ønsker at skabe familie tidligt i livet, mens andre gerne vil vente.

Og mens nogle kvinder bliver gravide bare af at kigge på en anden mand, så kæmper andre en lang og sej kamp for at realisere drømmen om at blive mor. En af de kvinder er Sanne, der sammen med sin kæreste Albert gennem flere år har forsøgt at få et barn. 

Albert og sanne for altid
Albert og Sanne er et af mange par, der har svært ved at få børn. © DR

Albert og Sanne for altid

Albert og Sanne for altid er en ny, dansk kærlighedsserie over fire afsnit om kæresteparret Albert og Sanne, der kæmper en hård kamp for at blive forældre. Efter halvandet års forsøg på at blive gravide af naturens veje, så vælger parret at opsøge en fertilitetsklinik for at få hjælp – og det er de ikke alene om.

I dag kommer hvert ottende barn nemlig til verden ved hjælp af fertilitetsbehandling, og der er derfor formentlig mange, som kan nikke genkendende til den til tider frustrerende situation, du står i, når du skal have hjælp til at få et barn.

Derfor ønsker serien at sætte fokus på et emne, der kan virke tabubelagt og ømt for mange at snakke om – med håb om at åbne op for snakken og støtten. Det synes vi er ret sejt! 

Første afsnit sendes på DR2 mandag 13. maj klokken 21.30 – og vi glæder os i hvert fald til at se og blive klogere på, hvad det er, Albert og Sanne går igennem som ufrivillige barnløse. 

Vil du holdes opdateret på seneste nyt om film og serier? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Læs mere fra samme kategori