Gaston Disney liveaction
Er Gaston også en af dine yndlings Disney-skurke? © Walt Disney Studios

Endnu en Disney-skurk vender tilbage – glæd dig til denne nye tv-serie med Gaston

Godt nyt til alle fans af Skønheden og Udyret!

16. juni 2021 af Henny Müller Dahl

Efterhånden har mange af os nok vænnet os til, at Disney regelmæssigt kommer med nyheder om genindspilninger af deres mange, kæmpestore klassikere. De seneste par år har selskabet produceret den ene liveaction-film efter den anden, og vi har derfor haft glæden af at se alle vores yndlingstegnefilm i helt nye versioner. 

I 2017 udkom en splinterny version af 1991-hittet Skønheden og Udyret, og hvis du har en forkærlighed for historien om søde Belle og det uhyggelige (men bløde) udyr, så er der igen godt nyt til dig – næsten i hvert fald! 

Muskuløs skurk får egen tv-serie

Disney har netop offentliggjort, at vi godt kan begynde at glæde os til en helt ny tv-serie med ingen ringere end den muskuløse skurk Gaston i hovedrollen. Der er tale om en otte episoder lang musical-serie, der vil få premiere på Disney+.

Serien bliver altså en del af en anden stor Disney-trend, hvor der fokuseres på skurkenes historier. Blandt andet har vi tidligere i år haft fornøjelsen af en nyfortolkning af historien om Cruella De Vil, ligesom Maleficent-filmene fra 2014 og 2019 også været store biograf-hits. 

Velkendt skuespillerduo vender tilbage 

Indtil videre ved vi ikke meget om seriens handling, men alting tyder på, at vi både vil få glæden af en masse slagsmål og romantik i bedste Gaston-stil – men vi nu havde heller ikke forventet andet. 

Dog er det allerede offentliggjort, at skuespillerne Luke Evans og Josh Gad, der begge medvirker i 2017-udgaven af Skønheden og Udyret, vender tilbage til rollerne som henholdsvis Gaston og LeFou. Og så kan det jo kun blive godt! 

På rollelisten finder vi også skuespillerinden Briana Middleton, der skal spille LeFous halvsøster, Tilly. 

Det vides endnu ikke, hvornår den nye serie vil kunne ses, da optagelserne endnu ikke er gået i gang. Produktionen er planlagt til at starte til foråret 2022, så alting tyder på, at der nok går lidt tid indtil vores gensyn med makkerparret Gaston og LeFou. 

Kilde: Cosmopolitan.com

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.