Tiger King sæson 2
Er vi de eneste, der har savnet denne vanvittige mand? Nej vel?© Netflix

Nyheden du har ventet på: Tiger King sæson 2 lander snart på din Netflix

Dog vil en helt særlig tiger-entusiast mangle i den nye sæson...

24. september 2021 af Ida Storm Frøslev Hansen

Hey all you cool cats and kittens, Tiger King er tilbage! 

Det er næsten et helt år siden, at Netflix sørgede for vores allesammens favorit Corona-underholdning: Tiger King! Her kom vi på fornavn med nogle rimelig vilde typer, såsom Joe Exotic, der i dag sidder bag tremmer, og Carol Baskin, som måske (måske ikke?) har fodret sine tigere med sin eks-mand...

Og endelig (!) vender de vilde tiger-typer tilbage til vores skærm: Og endda endnu tidligere, end du måske havde regnede med. 

Tiger King sæson 2
Det er stopper bare aldrig med at se sindssygt ud. Vi glæder os til meget mere af det!© Netflix

Hvornår indtager tigrene vores skærm igen? 

Den 23. september 2021 sendte Netflix en pressemeddelelse ud, der gjorde vores smil lidt større. I den stod nemlig: “Det globale hit Tiger King, der blev set af over 64 millioner husstande i de første fire uger efter dets premiere, vender tilbage til Netflix med endnu mere galskab og kaos”. 

Det bedste ved hele er dog, at du ikke skal vente i flere år for at få et gensyn med tiger-entusiasterne: Tiger King udkommer nemlig i enten november eller december i ÅR! Er det jordens bedste tidlige julegave eller hvad? Det tror vi vist nok lige, det er!

Den præcise premieredato er endnu ikke udgivet, men det forventes, at Netflix vil offentligøre udgivelsesdatoen for sæson 2 på TUDUM den 25. september 2021, så hold øjne og øre åbne.

Tiger King sæson 2
Jeff Lowe, der overtog Joes zoologiske have, er med i anden sæson.© Netflix

Bliver det et glædeligt gensyn med Joe Exotic og Carol Baskin?

Selvfølgelig er der intet Tiger King uden vores allesammens Joe Exotic, og derfor vender han selvfølgelig også tilbage i serien. Hvordan han kommer til at indgå, er lidt uklart, da han i dag sidder i fængsel for mordforsøget på Carol Baskin, men en ting er sikkert: Du slipper ikke for Joe Exotic på skærmen!

Derudover er det bekræftet, at både Dillion Passage, der er Joes mand, og Jeff Lowe, der overtog Joes zoologiske have, vender tilbage på skærmen. 

Tiger King sæson 2
Carole Baskin følte sig dårligt behandlet af Netflix og vender derfor ikke tilbage i den nye sæson.© Netflix

Et farvel til vores cool kitten: Carole Baskin

Dog er det en lidt anden historie med Carole Baskin, for noget tyder desværre på, vi kommer til at se markant færre blomsterkranse og savne hendes “Hey all you cool cats and kittens”-hilsen, for Carole har sat et rimeligt vildt krav for hendes deltagelse i den nye sæson. 

Carole har nemlig bedt om et syv-cifret beløb for at deltage: Altså mange millioner kroner! Noget tyder på, Netflix ikke ønskede at imødekomme dette, for tidligere på ugen kunne Radio Times afsløre, at Carol Baskin ikke vil deltage i den kommende sæson. Derudover kritiserer hun programmet, og siger, hun ikke følte sig særlig godt behandlet af programmet og følte samtidig, at programmet tog en masse ting ud af kontekst. Ups, ikke så godt! 

Derfor må vi desværre undvære Carol Baskin i den kommende sæson. 

Er vi de eneste, der er på vej ind at finde tigerstriberne frem? Nej vel? Vi kommer til at tjekke Netflix hver dag indtil, Tiger King endelig er tilbage på vores skærm. Vi glæder os for vildt!

Kilder: Ew.com, Thesun.co.uk, Radiotimes.com

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.