Prince Charming USA cast 2016
Dette er det amerikanske cast fra 2016 – så mange flotte mænd!© Logo/ViacomCBS International Studios

Nyt, dansk realityprogram følger Prins Charmings jagt på drømmemanden

Kender du en, der skal tilmelde sig auditionen til programmet?

14. januar 2021 af Ida Storm Frøslev Hansen

Kan du heller ikke få nok af serier, hvor der ledes efter den eneste ene? Har du slugt hver en episode af Love Island, Gift ved første blik og Love is Blind? Og elsker du de seje, dygtige og farvestrålende mænd fra Queer Eye

Så kommer du sikkert til at elske det nye datingprogram Prince Charming – DK, der kan ses på Discovery+ (tidligere kendt som Dplay).

En historisk reality-satning: Første datingprogram kun med mænd

Der er lagt op til romantik og flirt, men også drama og knuste hjerter, når mændene i den nye serie bliver indlogeret på et stort gods i Danmark (wow, det gad vi godt), og alle skal date seriens hovedperson: den søde, sjove og (ikke mindst) flotte Prins Charming.

Det er første gang i dansk tv-historie, at der bliver lavet et reality-datingprogram, hvor det udelukkende er mænd, der dater hinanden, og til det må vi bare sige: Det var vist også på tide!

Kender du Prins Charmings drømmemand? 

Hvis du kender manden, der vil være perfekt til dette tv-show, er det nu, du sender ham denne artikel! For det er faktisk stadig muligt at tilmelde sig casting – jeps, it's your lucky day.

Der er ingen krav til, hvor mange forhold mændene har været i, om de netop er sprunget ud eller har været det i evigheder. Det vigtigste er, at deltagerne oprigtigt har lyst til at finde den store kærlighed. Du kan få din bror, far eller bedste ven til at tilmelde sig auditionen her

Skal du også se med? Vi kan seriøst slet ikke vente med at finde ud af, om Prins Charmings drømmemand gemmer sig blandt de håbefulde deltagere!

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.