Kissing Booth 3
Er du klar til at følge med i tredje del af fortællingen om Noah og Elle?© Marcos Cruz/Netflix

Hvordan får vi en invitation til det poolparty? Der er et nyt klip ude fra The Kissing Booth 3

Vi glæder os til et gensyn med Elle og Noah

13. januar 2021 af Ida Storm Frøslev Hansen

2021 er her endelig, og hvis du er en ægte fan af historien om Elle og Noah, ved du nok, at det betyder The Kissing Booth 3 er lige på trapperne, og vi kan seriøst ikke vente. 

Heldigvis har Netflix hørt vores bønner! Streamingtjenesten har nemlig valgt at forsøde den lange ventetid lidt med denne lille film, der indeholder et klip af, hvad vi kan se frem til i den tredje film om Elle og Noah – og faktisk også nogle af vores andre yndlingsfilm (for eksempel To All the Boys I've Loved Before). 

En sommer med Elle og Noah

Vi troede, at vi ikke kunne glæde os mere til The Kissing Booth 3, end vi allerede gør, men klippet her gør os så utålmodige – alt, vi ønsker, er bare lidt skærmkvalitetstid med Elle og Noah! Er det for meget at forlange? 

På klippet ser det ud, som om Noah og Elle får mest muligt ud af deres sommer sammen – mega sødt. Og kan vi lige tale om den pool-fest? Vi ville seriøst give vores højre arm for at få en invitation til den.

Endnu ingen premieredato

Men vi må blive ved med at fortælle os selv, at alt godt kommer til den, der venter, for der er faktisk ikke engang udgivet en officiel udgivelsesdato for den sidste film i fortællingen om den komplicerede kærlighedshistorie endnu. Vi ved bare, at det bliver til sommer. 

Dog har vi nu den perfekte undskyldning for, at se The Kissing Booth 1 og 2 endnu engang (og denne gang ikke kun for at stirre på Noahs sixpack) – det jo vigtigt at være up to date, når den nyeste film kommer! 

Kilde: Seventeen.com

Vil du holdes opdateret på seneste nyt om film og serier? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.