Outlander HBO Nordic
Skal du se med?© 2020 Warner Bros. Entertainment Inc.

Her er de nye film og serier, der kommer på HBO Nordic i marts

Det bliver godt!

26. februar 2021 af Rie Louise Kirkebjerg

Hver måned kan vi se frem til nye serier eller sæsoner at se på den populære streamningtjeneste HBO Nordic, og eftersom vi (meget) hurtigt får slugt vores favoritserier i os, er det en gave, vi sætter stor pris på. 

Næste måned er ingen undtagelse, og herunder kan du se, hvilke nye film og serier, du skal se i januar. God fornøjelse!

1. Harry Potter-filmene

Alle Harry Potter-film kan ses på HBO Nordic fra 7. marts.

  • Harry Potter og De Vises Sten
  • Harry Potter og Hemmelighedernes Kammer
  • Harry Potter og Fangen fra Azkaban
  • Harry Potter og Flammernes Pokal
  • Harry Potter og Fønixordenen
  • Harry Potter og Halvblodsprinsen
  • Harry Potter og Dødsregalierne – Del 1
  • Harry Potter og Dødsregalierne – Del 2

Harry potter hbo
Fra 7. marts kan du se Harry Potter-filmene på HBO.© Warner Bros. Pictures/HBO Nordic

2. Covid Diaries NYC

HBO-dokumentar med premiere 10. marts.

Covid Diaries NYC fortæller om fem unge filmskabere i alderen 17-21 år, der fortæller historien om den første bølge af Corona-pandemien i New York. Dokumentaren er dybt personlig og belyser situationen for de unge mennesker og deres familier under den første, kritiske tid af pandemien i et land, der var plaget af stor omvæltning. 

3. Genera+ion

HBO Max-serie med premiere 11. marts.

Genera+ion er en ny ungdomsserie fra HBO Max, der blander drama og komedie, og som følger en dynamisk flok venner på en high school i USA. De unge hovedpersoner udforsker moderne seksualitet, udfordrer den gængse forestilling om, hvordan "man" skal opføre sig, og tester, hvad kærlighed, familieliv og venskaber betyder for dem. Serien er skabt af Daniel og Zelda Barnz, der er far og datter, og Lena Dunham, som de fleste kender fra den anmelderroste HBO-serie, Girls, har været med til at skrive manuskript og producere serien.

Genera+ion HBO
Genera+ion får premiere 11. marts.© HBO Nordic

4. Mayans M.C.

Sæson 3 får premiere 17. marts.

Mayans M.C. er næste kapitel i Sons of Anarchy-sagaen. Serien følger Ezekiel ”EZ” Reyes i tiden efter, han bliver løsladt fra fængslet, hvor han kommer på prøve hos motorcykelklubben Mayans M.C. Sæson tre tager tråden op fra sidste sæson, hvor Vatos Malditos blev brutalt myrdet. EZ kæmper med at finde fodfæste og er splittet i forhold til, hvilken vej han nu skal gå. Det er Kurt Sutter, der også stod bag Sons of Anarchy, der har skabt serien, og J.D. Pardo spiller hovedrollen som EZ.

Mayans M.C. HBO
Mayans M.C. sæson 3 får premiere 17. marts, © HBO Nordic

5. Zack Snyders Justice League

Premiere 18. marts.

I Zack Snyders helt nye Max original er Bruce Wayne/Batman fast besluttet på, at Supermans ultimative offer ikke skal være forgæves, så han allierer sig med Diana Prince/Wonder Woman for at rekruttere et hold af superhelte til at bekæmpe en ny og faretruende gruppe fjender; Steppenwolf, DeSaad og Darkseid. Blandt de medvirkende er Ben Affleck, Henry Cavill, Jason Mamoa og Gal Gadot.

Den originale Justice League-film fra 2017 bliver tilgængelig på HBO Nordic samme dag, som Zack Snyders nye version får verdenspremiere.

Zack Snyders Justice League HBO
Zack Snyders Justice League får premiere 18. marts.© HBO Nordic

6. Breeders

Sæson 2 får premiere 23. marts.

Komedieserien med Martin Freeman (Sherlock, Fargo) og Daisy Haggard (Episodes, Back to Life) i hovedrollerne er tilbage med sæson to. Freeman og Haggard spiller to hårdtarbejdende og udkørte forældre, der kæmper med alle den slags problemer, som de fleste forældre nok kan nikke genkendende til. De elsker deres børn til månen og tilbage, men nogle gange ønsker de dem også hen, hvor peberet gror. 

Breeders HBO
Breeders sæson 2 får premiere 23. marts. © HBO Nordic

7. Silent Legacy

Premiere 23. marts.

Den bulgarske dokumentar, der er co-produceret af HBO Europe, følger Tanya, som er skolelærerinde på en privatskole for døve børn. En dag bliver Tanya alvorligt syg og er tvunget til at ændre sit liv radikalt. Hendes datter, 20-årige Kathy, beslutter straks at træde i sin mors sted, og hun overtager – trods sin unge alder – moderens forpligtelser på skolen og overfor de hørehæmmede børn. 

Silent Legacy HBO
Silent Legacy kommer på HBO 23. marts. © HBO Nordic

8. Wonder Woman 1984

Premiere 26. marts. 

Den episke superheltefilm fra Warner Bros. Pictures, der er instrueret af Patty Jenkins og har Gal Gadot i titelrollen, udspiller sig denne gang i 1980'erne, hvor Wonder Woman skal bekæmpe to nye fjender, Max Lord og Cheetah. 

Wonder Woman HBO
Wonder Woman 1984 får premiere 26. marts. © 2020 Warner Bros. Entertainment Inc.

9. Metalocalypse

Sæson 3 får premiere 26. marts.

Sæson tre af Metalocalypse fortsætter direkte, hvor sæson to slap, med Mordhaus tragiske død. Tabet af deres leder efterlader bandet i en usikker position, for hvordan skal universets største underholdningskomet nu håndtere brutaliteten i en turbulent musikindustri, der er præget af skrantende økonomi og uhæmmet narcissisme?

10. City on a Hill

Sæson 2 får premiere 29. marts.

Serien foregår tidligt i 1990’erne i Boston, hvor de mange kriminelle opildnes af det lokale politis udbredte korruption og racisme. Den assisterende statsanklager Decourcy Ward (Aldis Hodge) ankommer fra Brooklyn og indgår en uventet alliance med den korrupte, men respekterede FBI-veteran, Jackie Rohr (Kevin Bacon). Sæson to handler om et føderalt boligprojekt i Roxbury-kvarteret i Boston, der er plaget af stofmisbrug og stor mistillid til det lokale politi.

City on a Hill HBO
City on a Hill sæson 2 får premiere 29. marts.© HBO Nordic

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.