Alex og Piper i Orange Is the New Black
Vi så også sådan ud, da vi fandt ud af, at Orange Is the New Black slutter. © Tilted Productions, Lionsgate Television

Orange Is the New Black slutter med sæson 7, men det afsløres med den fedeste video

Crazy Eyes lover, at vi IKKE vil glemme sidste sæson

18. oktober 2018 af Rie Louise Kirkebjerg

I seks sæsoner har vi indtil videre fulgt med i kvindefangernes liv bag tremmer. Nu skal vi desværre til at sige et endegyldigt tak og farvel til Piper, Alex, Crazy Eyes, Red og alle de andre, for syvende sæson bliver desværre også sidste sæson. 

Følelsesladet video fra vores yndlingsfanger

Damerne fra fængslet har i anledning af sidste sæson af Orange Is the New Black lavet en utrolig følelsesladet video til alle os fans. Her afslører de, at syvende sæson bliver den sidste, men de forsikrer os også om, at det har været en god oplevelse at være med i serien.

Laura Prepon, som spiller Alex, fortæller dog at deres venskaber vil vare ved efter seriens afslutning, og det er vi ærlig talt helt vilde med at høre! 

Sæson 7 af Orange Is the New Black

“Jeg er så taknemmelig for alle de sjove tider, den nye viden, venskaberne, kærligheden – og familien, vi har skabt sammen,” fortæller Uzo Aduba aka. Crazy Eyes i videoen. Derudover afslører hun, at syvende og sidste sæson af Orange Is the New Black IKKE vil skuffe os. “Det er en sæson, I ikke vil glemme. Og vi kommer til at give jer alt – og mere end I nogensinde har ville have.”

Vi skal slet ikke vente med at sidde klistret til skærmen, når sæson syv bliver færdig i 2019, for Orange Is the New Black er klart en af de bedste serier på Netflix!

Se den geniale video, skuespillerne har lavet, her:

Vil du holdes opdateret på seneste nyt om film og serier? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.