Nadia Stenberg og Simone Hvenegaard
Philip og Simone er blevet forældre. © NENT Group

Disse tidligere Paradise Hotel-deltagere har fået børn sammen

Der findes mange søde Paradise-babyer!

17. marts 2021 af Rie Louise Kirkebjerg

Paradise Hotel er realityprogrammet, vi har haft mulighed for at følge med i siden 2005. 

Succesprogrammet har derudover skabt indhold, som andre kanaler har formet tv-programmer af, og mens vi på DR kan se Vi spiller spillet – realityen der formede dig, hvor holdet bag Paradise Hotel gør os klogere på programmet, og hvor tidligere paradisoer genindspiller ikoniske scener fra deres sæson, kan vi på Discovery+ følge med i Simone Hvenegaard og Philip Mays nye rolle som forældre i programmet Philip May & Simone

Mange har deltaget i spillet på hotellet

Mange paradisoere har fået oplevelsen på luksushotellet, der byder på alt fra Pandoras Æske, parceremoni og vanvittige valg til intense forelskelser og unikke venskaber. Paradise Hotel har 16 sæsoner, og lige nu venter vi på sæson 17 og 18, der begge netop blevet optaget.

Deltagere, der sammen har fået et barn

Paradise Hotel er intet uden kærlighed, og der er da også kommet mere end et knald i poolen, en kærlighedserklæring i loungen og et savn, når den ene part ufrivilligt landede på Solo. 

Flere tidligere deltagere har nemlig fundet sammen, enten imens de samtidig deltog i Paradise Hotel eller efterfølgende, og vi har herunder samlet deltagere, som sammen har fået et barn. Vaskeægte Paradise-babyer!

1. Jeanette Dzienis og Julian Damhus (sæson 8)

Jeanette og Julian mødte hinanden i Paradise Hotel sæson 8, og siden de er kommet hjem fra luksushotellet, er deres lille familie vokset gevaldigt. 

I 2016 fik de datteren Athena Silke, og til juni 2021 kan de kalde sig forældre til to, for til sommer ankommer lille Philina. Stort tillykke!

Jeanette Dzienis og Julian Damhus
Julian og Jeanette er snart forældre til to.© Instagram: @jeanette_dzienis

2. Anna Due og Martin Hjort (sæson 9)

Anna og Martin mødte hinanden i sæson 9 af Paradise Hotel, og efter programmet blev de kærester og fik sammen deres vildt søde søn Villian. 

De to tidligere paradisoere er i dag ikke sammen, men som Anna skriver til sit Instagrambillede, du kan se nedenfor: “Ens børn fortjener, at deres fraskilte forældre har et godt samarbejde.”

Anna Due og Martin Hjort
Martin og Anna i Paradise Hotel. © NENT Group
Anna Due og Martin Hjort
Sikke et fint billede af mor, far og søn. © Instagram: @_annadue

3. Nadia Stenberg og Malte Castro (sæson 10)

I sæson 10 tjekkede Nadia ind på Paradise Hotel med en kvindelig kæreste, men kærligheden mellem dem holdt ikke. I stedet vandt Malte fra samme sæson Nadias hjerte, og i 2015 fik de sønnen Mace. I dag er parret ikke sammen, men se lige deres absurd søde søn, de sammen har skabt!

Nadia Stenberg og Malte Castro
Malte og Nadia på Paradise Hotel. © NENT Group
Nadia Stenberg
Nadia og sønnen Mace. Årh!© Instagram: @nadiasteen

4. Camilla Normann Olsen og Yakub Lyngholt Ceper (sæson 10)

Camilla og Yakub deltog begge i Paradise Hotel sæson 10, og efter deres deltagelse har de sammen fået to fantastiske børn: Caya og Cooper. Parret er stadig sammen, og se lige en fin familie på fire. 
Camilla Normann Olsen og Yakub Lyngholt Ceper
Vi synes, at Caya og Cooper er så søde!© Instagram: @camillanorman_

5. Sasha Wulff Petersen (sæson 11) og Mathias With Jensen (sæson 12)

Vi glemmer aldrig momentet, hvor Mathias smider kuglen lige foran en måbende Caroline og smutter med alle pengene i sæson 12 af Paradise Hotel. Nu kan Mathias snart tilføje “far” ved siden af “Paradise Hotel-vinder” på sit CV, for kæresten Sasha er nemlig gravid! 

Sasha deltog i sæsonen før Mathias, og de to paradisoere mødte hinanden til Reality Award. Stort tillykke med den kommende rolle til Mathias og Sasha!

Sasha Wulff Petersen og Mathias With Jensen
Mathias og Sasha på Paradise Hotel. © NENT Group
Sasha Wulff Petersen og Mathias With Jensen
Stort tillykke med graviditeten!© Instagram: @sashawulff

6. Simone Hvenegaard (sæson 13) og Philip May (sæson 11 og 13)

Vi fulgte spændt med i den intense kærlighedshistorie mellem Philip og Simone i sæson 13 af Paradise Hotel, hvor begge paradisoere var indlogeret på luksushotellet i Mexico. 

Philips besættelse af smukke Simone gav da også pote på trods af bump på vejen, og i dag er de to tidligere deltagere stadig sammen. 

Simone, som vandt sæson 13 af Paradise Hotel, har nemlig fået titlen som mor til lille Vilmar, mens Philip kan kalde sig den stolte far. Derudover har de også en ekstra titel at kunne prale med. På Discovery+ kan vi nemlig følge parret i deres helt eget tv-program ved navn Philip May & Simone.

Simone Hvenegaard og Philip May
Philip og Simone på Paradise Hotel. © NENT Group
Simone Hvenegaard og Philip May
Vi elsker Philip og Simones måde at afsløre deres graviditet. © Instagram: @simonehvenegaard
Philip May & Simone
Serien Philip May & Simone kører lige nu på Discovery+.© Discovery Networks Danmark

7. Anna Seneca og Oliver Erngart (sæson 16)

I Sæson 16 mødte den tidligere Love Island-deltager Oliver sin kommende kæreste (og moderen til hans barn!) Anna. De to turtleduer blev smaskforelskede i hinanden, og lige nu venter de på at møde deres lille søn Mio. Tillykke!

Anna Seneca og Oliver Erngart
Oliver og Anna på Paradise Hotel. © NENT Group
Anna Seneca og Oliver Erngart
Vi venter også spændt på at se lille Mio.© Instagram: @annaseneca

Kilder: Se og Hør

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.