Woman ser Game of Thrones sæson 8
Marianne, Simone og Rie taler denne gang om Game of Thrones. © Woman/Home Box Office, Television 360, Grok! Studio, Generator Entertainment, Bighead Littlehead

Podcast: Woman ser Game of Thrones sæson 8 – premiereafsnittet

Tror du, at det ender med den samme sejrherre (eller dame!), som vi tror?

17. april 2019 af Redaktionen

Den nyeste (og desværre også sidste) sæson af den vanvittigt populære serie Game of Thrones er begyndt, og i denne episode af vores podcastserie Woman ser taler redaktionen om første afsnit af ottende sæson. 

Rie og Simone har denne gang kollegaen Marianne med i studiet, da hun (som nærmest resten af verden!) er blevet besat af Game of Thrones

Jon Snow er en Targaryen

Vi kommer blandt andet ind på, hvem vi tror ender på Jerntronen, den ret ubehagelige stemning, der er opstået mellem Daenerys og Sansa, og Jon Snows uhyre vigtige viden om, at han overraskende nok er en Targaryen.

Vi afslutter som altid med en leg, og Simone og Marianne bliver meget klogere på, hvilken sej kvinde fra Game of Thrones-universet de selv minder mest om. 

Hvis du selv vil prøve testen, vi taler om i afsnittet, kan du tage den lige her.

Køb et Game of Thrones-magasin

I vores podcast taler vi også om et magasin, som indeholder alt, hvad du behøver at vide før sæson 8. Du kan læse resumeer af seriens syv første sæsoner, få styr på stamtræer, hvem er døde og hvordan, og læse 13 virkelige dramaer, som har inspireret til success-serien. Endelig kan du glæde dig til magasinets sidste kapitel, hvor vi stiller hærene op til FINALEN – og peger på en vinder.

Bogredaktionen på Bonnier Publications har samlet et udvalg af nogle af de dramatiske fortællinger fra den virkelige historie bag Game of Thrones i et flot, stort magasin, og hvis du vil have fingrene i det, er det bare om at rende ned i din nærmeste kiosk. Du kan også købe den som e-bog her.

Game of Thrones magasin
Sådan ser det utrolig flotte magasin fyldt med spændende GOT-info ud. © Bonnier Publications

Hør podcasten

Du kan finde vores podcast i iTunes, på Spotify og på Apples podcast-app, hvor du kan abonnere på os, så du ikke går glip af nye podcasts. Du skal bare søge efter Woman, Woman.dk eller Woman ser.

  • Hør vores podcasts på iPhones podcastapp her.
  • Hør vores podcasts på Spotify her.

Du kan også høre vores podcast lige her:

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Læs mere fra samme kategori