Woman ser
Amalia, Michelle og Rie taler denne gang om Perfekte Steder. © Woman/ New Creations

Podcast: Woman ser Perfekte Steder – den danske ungdomsserie, vi kan relatere til

Hvis du så din venindes kæreste kysse med en anden – hvad ville du så gøre?

19. juni 2019 af Redaktionen

Har du fulgt med i den danske serie Perfekte Steder? Det har vi på redaktionen, og derfor taler vi i denne episode af Woman ser om tredje sæson af den populære ungdomsserie. 

Rose og Tobias' forhold er på pause

I vores podcast om Perfekte Steder taler vi om de ting, der indtil videre er sket for de elskværdige karakterer i serien. 

Rose og Tobias har sat deres parforhold på pause – men mener Woman-redaktionen, at det er en god idé at gøre frem for at slå helt op? Eller burde de have kæmpet mere for at få det til at fungere?

Karakterernes udvikling gennem sæsonerne

Derudover ser Rose noget, som hun måske ikke skulle have set, og da hun fortæller det til veninden MM, bliver det ikke taget godt imod. Her taler vi blandt andet om, hvor meget vi kan blande os i hinandens parforhold. For er der én rigtig måde at være kærester på?

Vi taler også om Simone, Oliver, Natasja og seriens to nye karakterer – Astrid og Michelle – og så afslutter vi naturligvis podcasten med en leg. Denne gang quizzes der i, hvor godt redaktionsmedlemmerne har fulgt med i alle sæsonerne af Perfekte Steder. Tag selv quizzen her!

Perfekte steder
Det er længe siden, vi første gang stiftede bekendtskab med Rose og Tobias. © New Creations

Hør podcasten

Du kan finde vores podcast på Spotify og Apple Podcast, hvor du kan abonnere på os, så du ikke går glip af nye podcasts. Du skal bare søge efter Woman, Woman.dk eller Woman ser.

  • Hør vores podcasts på iPhones podcastapp her.
  • Hør vores podcasts på Spotify her.

Du kan også høre vores podcast lige her:

Vil du holdes opdateret på seneste nyt om film og serier? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Læs mere fra samme kategori