The Handmaid's Tale sæson 5
Endelig kan vi begynde at glæde os til femte sæson! © HBO Max

Endelig er der premieredato for femte sæson af The Handmaid's Tale

Der er flere kampe i vente for June og de andre karakterer

22. juni 2022 af Henny Müller Dahl

Vi er nok mange, der længe har gået og glædet os til at se mere til det dystopiske univers i HBO Max-serien The Handmaid's Tale (også selvom dét, der foregår i Gilead i den grad er VILDT ubehageligt). 

Nu løfter streamingtjenesten endelig sløret for, hvornår vi rent faktisk kan komme til at se mere til June og alle de andre frygtløse karakterer. Sæson fem af den populære serie får nemlig premiere den 15. september. Så hvis du manglede én god grund til at glæde dig bare en lille smule til at komme over på den anden side af sommerferien, så må det være denne nyhed! 

Premieredato for femte sæson af The Handmaid's Tale
Serena er en af de karakterer, vi næsten frygter at se igen. © HBO Max

Flere svære kampe i sigte i den nye sæson

Meget tyder på, at femte sæson af The Handmaid's Tale bliver lige så hæsblæsende og dyster som de tidligere sæsoner, så der er ikke meget, der har ændret sig på dén front. 

I den nye sæson må June se konsekvenserne af mordet på kommandør Waterford, mens hun samtidig kæmper for at omdefinere sin identitet og sit formål. 

Samtidig kryber Gileads indflydelse ind over Canadas grænser, hvor enken Serena forsøger at forstærke sin status i Toronto. Kommandør Lawrence arbejder sammen med Nick og tante Lydia for at nå deres mål om at reformere Gilead og tage magten. June, Luke og Moira kæmper mod Gilead på afstand, mens de fortsætter missionen for at redde og genforenes med Hannah. 

Det lyder til at blive noget af en sæson, hvis du spørger os. Mens du venter på, at kalenderen siger den 15. september, kan du læse 17 ting, du måske ikke vidste om The Handmaid's Tale