Aimee og Maeve
Vi kan ikke vente på et gensyn med de her to dejlige damer!© Netflix

Premieredatoen for Sex Education sæson 3 er endelig offentliggjort

Det er et nyt år, Otis har uforpligtende sex, Eric og Adam er officielt blevet kærester og Aimee opdager feminisme

25. juni 2021 af Rie Louise Kirkebjerg

Glæder du dig til et gensyn med Otis, Eric, Adam, Aimee og ikke mindst Maeve? Nu er det endelig offentliggjort, hvornår den nye og tredje sæson af Sex Education vender tilbage! Du kan glæde dig til otte nye spændende afsnit i den nye sæson, som får premiere på Netflix 17. september 2021.

Sex education
I den nye sæson har Otis har uforpligtende sex. © Netflix

Et nyt skoleår

Det er et nyt år, Otis har uforpligtende sex, Eric og Adam er officielt blevet kærester, og Jean har en baby på vej. I mellemtiden forsøger den nye rektor, Hope (Jemima Kirke), at bringe Moordale tilbage blandt eliten, Aimee opdager feminisme, Jackson bliver småforelsket, og en telefonsvarerbesked lurer stadig. Forbered dig på forpligtelsesdyr, alien-fænomener, vulva-cupcakes og meget mere af Madam Groff.

Sex education
Eric og Adam er officielt blevet kærester i den nye sæson af Sex Education.© Netflix

Nye navne på rollelisten

Nye navne på rollelisten inkluderer Jason Isaacs, der spiller Peter Groff, Mr Groffs mere succesrige og ikke specielt beskedne ældre bror; artist og sangskriver Dua Saleh, der også har sin skuespildebut og spiller Cal, en non-binær Moordale-studerende; og Indra Ové, der spiller Elsies plejemor Anna. Vi kan ikke vente!

Vil du holdes opdateret på seneste nyt om film og serier? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.