reality-stjerner, der bliver forældre i 2022, Reece og Caroline, Nybyggerne gravid, Jonas og Cathrine kærlighed hvor kragerne vender, gravid
Det bugner med smukke babybuler i tv-land.© Instagram: @cathrinehijmt, @reececurran

5 reality-par, der bliver forældre i 2022

Der er hele to babyer på vej fra Kærlighed hvor kragerne vender

28. januar 2022 af Ida Storm Frøslev Hansen

Hvis du er lige så vild med reality, som vi er her på Woman, kan du sikkert skrive en masse af disse programmer på serie-cv'et: Nybyggerne, Gift ved første blik, Kærlighed hvor kragerne vender og Årgang 20. Men hey, hvorfor er det lige de programmer, vi nævner? Jo, fordi de alle sammen har en dejlig ting til fælles: Deltagere i de programmer udvider familien med en lille blyp i 2022!

Se de kommende forældre, som vi kender og elsker fra tv, lige her. 

1. Reece og Caroline fra Nybyggerne

Vores ben er aldrig blevet fejet så hurtigt væk under os, som da søde Reece skulle forsøge at udtale “kloakrør” i dette års udgave af Nybyggerne. Heldigvis for os er Caroline og Reece bare gaven, der bliver ved med at give, for nu føjer de en lille globetrot til deres DIY-team i Søndeborg, Australien og alle de andre steder, parret nu befinder sig: Caroline er nemlig gravid! 

Vi glæder os så meget til at se, hvordan Caroline og Reece vil lave et børneværelse i huset i Sønderborg. Forhåbenligt vil de dele lidt af processen med os, og vi vil spændt se frem til, hvordan Reece udtaler “puslebord”. 

reality-stjerner, der bliver forældre i 2022, Reece og Caroline, Nybyggerne gravide
Caroline og Reece udvider deres gør-det-selv-team i 2022. © Instagram: @reececurran

2. Laura Hvid og Thomas Schmidt fra Kærlighed hvor kragerne vender 

Kan du huske, hvor nervøse de jyske drenge i Kærlighed hvor kragerne vender var, da kvinderne troppede op til speeddate? Det kan vi! Vi ville ønske, vi lige kunne have hevet Thomas til side og sige: “Hey, no worries, søde Laura med de røde lokker bliver din, og I bliver tilmed forældre om en to års tid!”, for det er netop det, der skal til at ske: Laura og Thomas skal have en vaskeægte Krage-baby! 

I maj 2022 skal der skrives endnu et navn på dørskiltet til huset i Sønderjylland, hvor de to bliver til tre. Vi glæder os endnu mere til næste sæson af Hvor kragerne vender, nu vi ved, at det går SÅ godt for parrene fra programmet. 

reality-stjerner, der bliver forældre i 2022, Laura og Thomas fra kærlighed hvor kragerne vender gravide
Det er ikke kun Laura, der skal skrives på navneskiltet på gården – også deres kommende baby.© Instagram: @lhvid_

3. Maria og Nikolaj fra Årgang 20 

Til det søde billede af Maria, Nikolaj og Solvej skriver Maria: “Min familie på 4”. Parret fra Mørke, som vi lærte at elske på skærmen for cirka et år siden, udvider nemlig holdet med endnu en lille blyp. 

Maria har haft ret mange gener i begyndelsen af sin graviditet, da hun har haft det, der hedder hyperemesis, som er kraftig graviditetskvalme med rigtig meget opkastning. På Instagram skriver hun, at hun har haft helt op til 15 opkastninger om dagen – det må jo være så træls! Vi krydser fingre for, at resten af Marias graviditet går som smurt, og så glæder vi os SÅ meget til at følge med i deres liv som familie på fire, når Årgang 20 igen blænder op på vores skærm. 

reality-stjerner, der bliver forældre i 2022, Maria og Nikolaj fra årgang 20 gravide
Vi glæder os så meget til at se Solvej blive storesøster. © Instagram: @mariaskoedt

4. Jonas og Cathrine fra Kærlighed hvor kragerne vender 

Endnu en Krage-baby melder sin ankomst i 2022! Kan I huske (ret så flotte) Jonas fra Thy, der var med i sæson to af Kærlighed hvor kragerne vender? Der var rift om ham, og helt dramatisk endte han faktisk slet ikke med hende, han valgte til romantisk weekend, men derimod en af de andre kvinder, der havde måtte trække sig tidligere på sæsonen. Noget tyder dog på, at det var verdens bedste valg for Jonas og Cathrine, for nu skal de to nemlig være forældre sammen. 

Cathrine har i forvejen sønnen Noah og med det nyeste familiemedlem, som parret på Instagram afslører er endnu en lille dreng, har Cathrine helt sikkert nok at se til med tre drenge på matriklen. 

reality-stjerner, der bliver forældre i 2022, Cathrine og Jonas fra kærrlighed hvor kragerne vender gravide
Cathrine og Jonas afslører på Instagram, at de venter en lille dreng. © Instagram: @cathrinehijmt

5. Kathrine og Michael fra Gift ved første blik

Kan du huske Kathrine og Michael fra Gift ved første blik? Hvis nu vi siger gamerstol og Aarhus? Ja, det er nemlig dem! Det mega søde par fik i 2018 ikke kun fælles gamerstol, fælles lejlighed og fælles efternavn: De fik også den fælles drøm om engang at blive forældre. 

Og nu har lykken simpelthen tilsmilet parret, der lige om lidt bliver forældre til en lille pige. Michael og Kathrine er det andet par i dansk Gift ved første blik-historie, der bliver forældre, og Michale og Kathrine, samt Line og Michael fra tredje sæson der har fået to børn, gør at vi gang på gang på gang tror på parrene, der bliver matchet i programmet. Se på Kathrine og Michael! Det kan lykkes!

reality-stjerner, der bliver forældre i 2022, Kathrine og Michael gift ved første blik gravide
Kathrine og Michael kan på Instagram fortælle, de skal være forældre til en lille pige.© Instagram: @kathrine_gvfb

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.