Redaktionen anbefaler: Her er de serier, film og TV, vi ikke kan undvære

Uanset om du er til reality, Hollywoodfilm, fængslende serier eller dokumentarer er der masser af inspiration at hente, når redaktionen giver dig sine anbefalinger

22. juni 2018 af Benjamin Native Studio for YouSee
Advertisement

Rie

En hyggelig aften for mig er, når jeg tager en dyne ind på sofaen, har blandet slik – og har fundet en god film, jeg kan se på fjernsynet. En film, jeg kan se igen og igen, er Bad Moms, som kan ses på C More. Jeg ELSKER Mila Kunis, som spiller mor til to børn, og hun gør et formidabelt arbejde i denne film, hvor hun virkelig har en sjov rolle.

Serien Girls, som jeg ser på HBO Nordic, skal klart også på listen over film og serier, der virkelig har gjort et indtryk på mig. Den handler om fire veninder, som efter universitetet prøver at finde ud af, hvem de egentlig er, og hvad de ønsker i livet. Lena Dunham, som både er skuespiller, manuskriptforfatter og instruktør på serien, er nem at relatere til i forhold til mange andre fancy Hollywood-skuespillere, og så udstråler hun en selvironi, der seriøst er helt genial. Girls er et must-see!

Simone

Jeg ELSKER en rigtig god tudefilm! At jeg så tuder til (lidt for) mange film, er en mindre detalje. Nogle af de film, der virkelig får øjne til at løbe i vand, er Remember me. Den så jeg på HBO Nordic i flyveren på vej til Thailand, og jeg hulkede så højt, at folk omkring mig vendte sig for at se, hvad der var galt. Film, hvor to mennesker af den ene eller anden årsag ikke kan være sammen, eller hvor hovedpersonens skæbne er (bare en smule) trist… det går lige i tårekanalerne.

Et andet program, der går lige i tårekanalerne, er The Late Late show with James Corden på TV3+. Her græder jeg til gengæld af grin. Han er en helt genial vært, som virkelig formår at gøre sine interviews med seje kendisser spændende. Virkelig god underholdning!

Amalie

Jeg er stor tilhænger af serier med stærke kvinder i spidsen – men også lidt mere dystre serier. Så længe der er masser af spænding og flotte mænd at se på, er jeg egentlig også glad. Jeg sluger derfor serier som Big Little Lies og The Handmaid’s Tale råt. Begge serier ser jeg på HBO Nordic, og i serierne stiller kvinderne sig op og støtter hinanden – og det er da noget, vi alle bør blive bedre til!

Hvis jeg ligger på sofaen og har brug for en serie, der er lidt mindre deprimerende, ser jeg et afsnit af Sex and the City, som kan ses HBO Nordic. Den kan altid få mig i godt humør.

Hvis jeg vil savle over et par lækre vikingemænd, er det helt klart Vikings, jeg sætter på. Den kan ses på C More, og til den har jeg bare én ting at sige: Mhmm…!

Helene

Hvis der er noget, som kan gøre mig helt nostalgisk, så er det Far til Fire. De hyggelige og gamle film går lige i mit barndomshjerte. Gamle danske film har virkelig evnen til at få mig til at slappe helt af – jeg skal nemlig ikke rigtig koncentrere mig om at følge med.

Far til Fire kan ses på Dansk Filmskat, og her ser jeg også Olsen Banden. Jeg elsker deres humor, hvilket er grunden til, at jeg har set ALLE Olsen Banden-filmene. Det er næsten pinligt, men humoren rammer mig så godt, at jeg ofte græder af grin. Det er simpelthen den bedste danske serie nogensinde for mit vedkommende, og karaktererne derfra er jo uforglemmelige! Selv mine venner og jeg går rundt og citerer dem den dag i dag… “Nej vi skal ikke hjem! Vi skal videre!”

Hvis du elsker film og serier lige så meget som os og har liiidt svært ved kun at være tro mod en tv-pakke eller en streamingtjeneste, så er YouSees nye koncept Bland Selv måske også noget for dig. 

Her kan du nemlig vælge frit mellem tv-kanaler og streamingtjenester og udskifte dem, når det passer dig. Den ene uge kan du holde dig opdateret på The Handmaid’s Tale på HBO Nordic, mens du ugen efter kan springe direkte over til Empire på Viaplay eller andet godt på blandt andet Viasat Film inklusiv Viaplay og Dansk Filmskat (nogle gange er Olsen Banden bare det helt rigtige!) i din pakke, uden det koster ekstra. Du kan også nemt udskifte dine almindelige TV-kanaler løbende, hvis du opdager, at en kanal du ikke har pludselig viser The Notebook (mmm... Ryan Gosling).

Der er også lidt penge at spare med Bland Selv-pakken. Faktisk op til 61 procent på dine streamingtjenester, fordi du kan samle det hele i ét abonnement. Win!

Læs mere fra samme kategori