Titanic
Titanic er naturligvis med på listen. © Disney+

Her er de 7 mest romantiske film på Disney+

Hvad er din favorit-kærlighedsfilm?

14. februar 2022 af Redaktionen

Skal aftenen på sofaen fuldendes med stearinlys på bordet og en romantisk film i fjernsynet? Så er du landet det rigtige sted, for her har vi samlet en række romantiske film, du kan fælde en lille tåre til på streamningtjenesten Disney+. 

1. Skønheden og Udyret

Tegnefilmen Skønheden og Udyret er en tidsløs barndomsklassiker, og den er helt bestemt et nostalgisk gensyn, for dem der er vokset op med Disney i 1990’erne!

I filmen følger vi den smukke Belle, der på tragisk vis bliver taget til fange og holdt indespærret på et fortryllet slot, af det slottets herre – Udyret. Med tiden udvikler deres forhold sig, og filmen bliver til et eventyrligt og magisk kærlighedsdrama.

Bonustip: Filmen blev i 2017 remaket med Harry Potter-stjernen Emma Watson i hovedrollen som Belle, som du også kan finde inde på Disney+.

Skønheden og udyret
Tegneserieklassikeren om skønne Belle og Udyret er klart en romantisk film. © Disney+

2. En flænge i himlen

Hvis du er til vaskeægte tårepersere, så er En Flænge i Himlen lige noget for dig! To kræftramte teenagere, Hazel og Augstus, mødes gennem en støttegruppe, hvor de hurtigt forelsker sig. Se den, men husk at have en pakke kleenex tæt på!

En flænge i himlen
Se den! Du fortryder ikke.© Disney+

3. Pretty Woman

Ja, vi ved godt, at det er en kliché, men vi kan altså ikke få nok af kærlighedsdramaet mellem mangemillionæren Edward (Richard Gere) og gadepigen Vivian (Julia Roberts). Pretty Woman er og forbliver den ultimative kærlighedshistorie, selv med knap 32 år på bagen! 

Pretty Woman
Ingen romantisk filmliste uden Pretty Woman!© Disney+

4. Romeo + Juliet

Du går aldrig helt galt i byen, når selveste Leonardo DiCaprio spiller en af hovedrollerne. I det romantiske drama Romeo + Juliet fra 1996, spiller han overfor skønne Claire Danes i en moderne fortolkning af Shakespeares gamle klassiker. Et sikkert og romantisk filmvalg!

Romeo + Juliet
Kan du overhovedet sige romantisk uden at sige Romeo + Juliet?© Disney+

5. Den Lille Havfrue

Hvis du er i det nostalgiske hjørne, og du har lyst til at tage en trip down memory lane, så skal du helt sikkert finde Disney-klassikeren Den Lille Havfrue frem! Filmen er et glædeligt gensyn med vores allesammens yndlingshavfrue Ariel, den onde havheks Ursula og den flotte Prins Erik, som Ariel falder pladask for. 

Den lille havfrue
Faktisk er Den Lille Havfrue klart en af vores favorit-Disneyfilm.© Disney+

6. 10 Things I Hate About You

I ungdomsfilmen 10 Things I Hate About You bliver den smukke Bianca forelsket i Cameron. Problemet er bare, at hun ikke får lov til at date, før hendes hidsige og umulige storesøster Kat (Julia Stiles) også har en date. Nå ja, og Heath Ledger er med og spiller Kats kommende love interest – behøver vi at nævne flere grunde til, hvorfor det er den perfekte chick flick? 

10 Things I Hate About You
Vi har set 10 Things I Hate About You SÅ mange gange – og af en grund. © Disney+

7. Titanic

Som sagt, fejler en film med Leonardo DiCaprio aldrig. Denne film er ingen undtagelse, og han får fint selskab af elskværdige Kate Winslet. Har vi set Titanic 100 gange? Ja. Kan den tåle endnu et gensyn? Bestemt!

Titanic
Titanic er naturligvis med på listen over romantiske film på Disney+. © Disney+

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.